✨️ Jak zwrócić paczkę z Lidla?Ⓘ Będę musiał coś zwrócić po zakupie online z Lidla a nigdy wcześniej tego nie robiłem. Paczka przyszła DPD. Z tego co widzę w opcjach zwrotu jest DPD i InPost. Jak przyszło DPD to będę musiał zwrócić DPD czy będzie wybór? Jak się zwraca paczkomatem to wystarczy zeskanować etykietę na paczkomacie i skrytka się otworzy czy potrzebny będzie mój smartfon z aplikacją?
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
Będę musiał coś zwrócić po zakupie online z Lidla a nigdy wcześniej tego nie robiłem. Paczka przyszła DPD. Z tego co widzę w opcjach zwrotu jest DPD i InPost. Jak przyszło DPD to będę musiał zwrócić DPD czy będzie wybór? Jak się zwraca paczkomatem to wystarczy zeskanować etykietę na paczkomacie i skrytka się otworzy czy potrzebny będzie mój smartfon z aplikacją?
#lidl #dpd #inpost
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: jak masz etykietę albo kod nadania to skanujesz albo wbijasz cyferki, i gotowe. Nie trzeba telefonu.
przy zwrocie paczkomatem dostajesz kod zwrotu, kilka cyferek
te cyferki piszesz na paczce i wprowadzasz do paczkomatu, otwiera się skrytka, wsadzasz i bon voyage