Aktywne Wpisy
klubzangli +7
błagam powiedzcie mi, czy wy też pierzecie wszystko po jednym wyjściu z domu? chyba już tracę rozum albo k---a może to ja jestem w błędzie, nie wiem. moja dziewczyna za każdym razem kiedy wraca do domu z pracy, pierwsze co robi to w-------a wszystko co miała założone na sobie do pralki- wiadomo bielizna, koszulka jak spocona, ale tak samo spodnie, bluza, swetry, no dosłownie wszystko za wyjątkiem kurtki. nie jestem w stanie

Graner +22

Mam nadzieje że council szybko odezwie się gdzie i kiedy mam się zgłosić na przysięgę królowi i odebranie papierka niezbędnego do zrobienia paszportu! :D
A timeline?
Aplikację złożyłem 31/07
Biometrię miałem 21/08 (odciski palców i zdjęcie)
No i przyznali dzisiaj 27/10
Szybko dość - ale moja aplikacja była dość prosta, jeden adres od 14+ lat, 2 pracodawców przez ostatnie 8 lat, wyjazdów to tyle co raz czy dwa w roku do Polski, świadków których podałem to chyba nawet nie kontaktowali bo dziewczyny z pracy mi nic nie mówiły. Żadnych prawników ani nic nie brałem, sam wszystko sobie załatwiałem od A do Z. Jako evidence załączyłem wszystkie payslipy i statementy z banku z ostatnich 5 lat i wystarczyło widocznie :)
#uk #obywatelstwobrytyjskie
źródło: image
Pobierz@MarianoaItaliano: pigmentoza nie wpływa na ocenę?
@MarianoaItaliano: No i zajebiście. Gratulacje.