Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +55
HO HO HO! Za chwilę Mikołajki, więc i my rozdajemy mały upominek. Do zdobycia jest karta podarunkowa Allegro o wartości 100 zł!
A zasady są bardzo proste:
• Daj plusika.
•
A zasady są bardzo proste:
• Daj plusika.
•
źródło: Wykop-konkurs-mikolajki
Pobierz
wysokiewiczplum +104
Bogowie tupnęli nogą i ograniczenie pensji do 50k w państwówce nie wyszło poza delikatną sugestię.
A jak wygląda życie reszty społeczeństwa? Jak mocno lekarze odlecieli reszcie?
Pracownicy #biedronka CHWALĄ się w social mediach paczką na święta. Całe 600 polskich złotych bonu, Air Fryer oraz słodycze. Wśród nich pojawiają się między innymi krówki, a także wiśnie i śliwki w czekoladzie :) Pracownicy innych sieci handlowych patrzą z ZAZDROŚCIĄ na te hojne
A jak wygląda życie reszty społeczeństwa? Jak mocno lekarze odlecieli reszcie?
Pracownicy #biedronka CHWALĄ się w social mediach paczką na święta. Całe 600 polskich złotych bonu, Air Fryer oraz słodycze. Wśród nich pojawiają się między innymi krówki, a także wiśnie i śliwki w czekoladzie :) Pracownicy innych sieci handlowych patrzą z ZAZDROŚCIĄ na te hojne

Mam nadzieje że council szybko odezwie się gdzie i kiedy mam się zgłosić na przysięgę królowi i odebranie papierka niezbędnego do zrobienia paszportu! :D
A timeline?
Aplikację złożyłem 31/07
Biometrię miałem 21/08 (odciski palców i zdjęcie)
No i przyznali dzisiaj 27/10
Szybko dość - ale moja aplikacja była dość prosta, jeden adres od 14+ lat, 2 pracodawców przez ostatnie 8 lat, wyjazdów to tyle co raz czy dwa w roku do Polski, świadków których podałem to chyba nawet nie kontaktowali bo dziewczyny z pracy mi nic nie mówiły. Żadnych prawników ani nic nie brałem, sam wszystko sobie załatwiałem od A do Z. Jako evidence załączyłem wszystkie payslipy i statementy z banku z ostatnich 5 lat i wystarczyło widocznie :)
#uk #obywatelstwobrytyjskie
źródło: image
Pobierz@MarianoaItaliano: to akurat minus, bo dzieki podwojnemu obywatelstwu. W razie czego moga nas wziasc do wojska i w Polsce i w UK ( ͡° ʖ̯ ͡°)
(✌ ゚ ∀ ゚)☞
@Varin: jak Farage wygra to ja sam wyjadę, co to za przyjemność żyć w społeczeństwie gdzie 60% osób Cię tu nie chce widzieć
(Obstawiałem ze jako jedyny po prostu pogratuluje ..nie zawiodłem się xD )
- Test Life in the UK 50 funtów,
- angielski jak ktoś musi zdac ok. 100-150, ja miałem dyplom z uniwersystetu więc już odeszło
- zdjęcia 10
- biometria jak chcesz termin od ręki też ok. 50 funtów, ja czekałem 3 tygodnie na bezpłatny bo mi sie nie spieszyło.
- Za aplikację opłata