Aktywne Wpisy

marcel_pijak +227
No super rok się zaczyna .. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Wczoraj u 7 letniego syna, zdiagnozowano i potwierdzono cukrzycę typu I.
A jak to wykryliśmy? Od ok 2-3 tyg potrafił w nocy chodzić siku, np między 23 a 3 rano - 5 razy. Do tego bardzo bardzo dużo pił wody, jednorazowo
Wczoraj u 7 letniego syna, zdiagnozowano i potwierdzono cukrzycę typu I.
A jak to wykryliśmy? Od ok 2-3 tyg potrafił w nocy chodzić siku, np między 23 a 3 rano - 5 razy. Do tego bardzo bardzo dużo pił wody, jednorazowo

dudi-dudi +147

źródło: 1000066089
PobierzPopularne sprawdzoen auta = tanie części, tańszy serwis a jak sprawdzone to mniejsze ryzyko awarii.
Rysa? Nie problem.
Coś się psuje? Tania
@niebadzogrem: no tak nie do końca xD spóźniłeś się z tym komentarzem o jakieś 20 lat
@niebadzogrem: pewnie dlatego, że cię stać. Jak prowadzisz jakąś firmę, to tym bardziej twoje auto powinno być reprezentatywne
Odpowiadam - wygoda. Dziękuję.
Kiedy ostatni raz kupowałeś samochód?
Za 10k obecnie ciężko kupić coś co jeździ i ma chociażby ABS.
@niebadzogrem: żeby przeżyć wypadek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mk321: Mam wrażenie, że to Ty tutaj nie orientujesz się w rynku.
Za 10k kupisz chociażby Focusa MK2, który ma nawet takie bajery jak wielowachacz, czy podgrzewaną przednią szybę... nie wspominając już o ABS, ASR i ESP... faktycznie, nie kupisz xD
Z tym, że poprzednim pełnoletnim też jeździłem bez problemu do nawet Portugalii i jeździłbym dalej gdyby nie szkoda całkowita. Tyle że tamto było kupione od rodziny i było pewne. Wolałbym uniknąć kupowania używanego od obcego.
Oczywiście że widać różnicę. W nowym aucie siedzi się i jedziemy po prostu o wiele lepiej nzi w 25 letnim staruszku z tablecikiem za 100 zł z aliexpress
Ale jak ktoś patrzy tylko czy jedzie, jamhje i skręca, to różnicy nie zauważy faktycznie. Co kto potrzebuje
@Ka4az: stare samochody były wszystkie niewygodne?
@niebadzogrem: Hahah nawet nie wiesz jak trafiłeś. Ostatnio z uprzejmości dałem znać jednemu kierowcy na postoju, że cała jego prywatna, biznesowa rozmowa była słyszalna na zewnątrz. Usłyszałem w odpowiedzi: - "Widzi Pan, takie są nowe Toyoty".
BMW wypada lepiej:
https://www.instagram.com/p/DP3spjsjO6v/ ;)