Wpis z mikrobloga

Chciałbym was przestrzec przed marka #underrated której produkty rozlatują się po pierwszym praniu.
A serio to w końcu, ktoś zgłosił jakąś wadę, bo na to jak krótko się zajmuje prowadzeniem marki to się dziwiłem, że jeszcze nikomu się nic nie rozpadło, a uszyłem już jakies 200 bluz.

Zaskoczyła mnie też reakcja klienta na moje przeprosiny i wysłanie nowej bluzy. To chyba normalne, że jak coś było źle zszyte to moja wina i powinienem od razu zadośćuczynić.
Tym bardziej ze klient zamówił u mnie jedną czarna bluzę, a potem od razu zamówił 5 kolejnych dla siebie i kumpli.

Coś maszyna ścieg mogła przepuścić, normalne. Zszyje się i oddam gdzieś do schroniska bo szkoda prawie nowej bluzy.

Z updatów marki to znowu #chwalesie bo dziewczyna oddała mi pokój na moją szwalnie i z swoim komputerem się wyniosła do sypialni, więc już za kase mireczków co mnie wspierają kupiłem drugą przemysłową maszynę i będę urządzał cały pokój pod szwalnie. W przyszłości wpadnie przemysłowa hafciarka.

Dziś mi przyjaciele przychodzili do garażu pomóc wycinać bluzy bo nie dawałem rady z zamówieniami, ale już wychodzę na zero. Jeszcze pare bluz i zaczynam szyć na magazyn aby mieć na zapas. Zabiorę się wtedy za projekt dresów i zabiorę swoją dziewczynę w końcu gdzieś na kolacje bo ostatni miesiąc tylko pracuje na etat albo pracuje w domu i jeszcze ona mi pomaga, ale aby do czegoś w życiu dojść trzeba z---------ć, a ja akurat uwielbiam szyć dla ludzi więc aż tak nie cierpię ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Tag do obserwowania/czarnolistowania: #underrated

#modameska #streetwear #rekodzielo #tworczoscwlasna
Darknes17 - Chciałbym was przestrzec przed marka #underrated której produkty rozlatuj...

źródło: Screenshot_20251026-233420

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

To chyba normalne, że jak coś było źle zszyte to moja wina i powinienem od razu zadośćuczynić.

@Darknes17: I widzisz ziomek.... Oczywiście, że tak. Takie zachowanie jest całkowicie normalne i może w idealnym świecie zawsze ma miejsce, ale nie żyjemy w idealnym świecie. Ogromna część tych wszystkich marek/firm sprzedających ubrania ma po prostu w dupie klienta byle żeby kupił opłacił zamówienie i elo machający papaj JPG.
  • Odpowiedz
  • 0
@mlek jak zamówisz to będę szył a nie ruchał, zresztą kogo ja chcę oszukać, nie bez powodu jestem wykopkiem ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz