Aktywne Wpisy

malutak9913 +1552
Hej Miraski, chciałabym prosić Was o pomoc. Jestem z Wami od 17 lat, jak zakładałam konto byłam jeszcze nastolatką, teraz jestem dorosłą kobietą, której posypało się życie.
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
źródło: IMG_3110
Pobierz
PiotrFr +24
Zostałem zgłoszony na ochotnika do poprowadzenia zajęć z dziećmi 6-8 w lokalnym ośrodku. Tematyka zawodowa: murarz. Nie odmawiałem, bo wiem że nikogo nie znajdą. Problem w tym, że nie wiem co z takimi małymi dziećmi zrobić. Ze starszymi łatwiej biorąc pod uwagę branże, a jednocześnie zrobić coś ciekawe, bo gadanie ich nie zainteresuje. Mam jakieś tam pomysły, ale średnio zadowolony z nich jestem. Chętnie przyjmę każdy pomysł
#budownictwo #praca
#budownictwo #praca
źródło: 1000025545
Pobierz

https://wykop.pl/link/7820017/biuro-ochrony-zwierzat-dwa-poszukiwanie-owczarki-zostaly-znalezione-martwe
https://wykop.pl/link/7819897/oswiadczenie-firmy-ktora-zaatakowal-dioz
Chciałbym przypomnieć, że na wykopie trwa kampania przeciwko psom, ich właścicielom i nawoływanie do mordowania psów.
Nicków nie będę wymieniał. @Moderacja @wykop @a__s @m__b waszym zadaniem, będzie przekazanie informacji - nick + reszta potrzebnych danych, odpowiednim służbom.
#psy #psiarze #prawo
Biuro Ochrony Zwierząt - dwa poszukiwanie owczarki zostały znalezione martwe!
źródło: pies
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@powsinogaszszlaja: Halo policja proszę przyjechać na wykop!
@afmaf: powiedział gość który wrzuca codziennie na tag #psiarze zdjęcie łatwo dostępnej trucizny... nie no nie ma kampani, wcale nic tym nie sugerujesz, wcale pod znaleziskiem o otruciu psów nie ma dziesiątek komentarzy które to gloryfikują
źródło: screen106
Pobierz