Aktywne Wpisy

Charlie666 +25
Czy była kiedyś bardziej przehajpowana gra? #gry
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
teddyef +678
Znowu aktualne
smarzowski przynudza. te same mordy w tych samych okolicznościach co zwykle. dałby już k---a spokój chociaż z tym jakubikiem
podejrzewam że następny film o polskich szkołach. jakubik wuefista-pijaczyna, macający uczennice. trzydzieści lat wstecz wicemistrz powiatu w rzucie oszczepem. dyplom utrwalający ten sukces trzyma na honorowym miejscu w swojej norze i pije pod ten widok, płacząc i waląc kapucyna.
izabela kuna pijaczka-polonistka, która popuszcza szpary klasowemu gangusowi. w tej roli lekko przypudrowany bartłomiej
smarzowski przynudza. te same mordy w tych samych okolicznościach co zwykle. dałby już k---a spokój chociaż z tym jakubikiem
podejrzewam że następny film o polskich szkołach. jakubik wuefista-pijaczyna, macający uczennice. trzydzieści lat wstecz wicemistrz powiatu w rzucie oszczepem. dyplom utrwalający ten sukces trzyma na honorowym miejscu w swojej norze i pije pod ten widok, płacząc i waląc kapucyna.
izabela kuna pijaczka-polonistka, która popuszcza szpary klasowemu gangusowi. w tej roli lekko przypudrowany bartłomiej

1. Czy to aby na 100% kontrolka poziomu oleju? Vectrą jeździłem 20 lat temu, nie pamiętam żeby tam takowa była.
2, Parklot to nie parking. To coś w stylu booking. Taka strona na której są parkingi lotniskowe zebrane w jednym miejscu.
3. JoinUp - ukraińskie biuro podróży, słynące z tego, że ma w dupie swoich klientów.
4. Jasio zdziwiony że mu musik przez kontrolę bezpieczeństwa nie przechodzi.
5. Ta kartka to nie wiza. Do Sharm nie jest potrzebna wiza.
Dalej już sobie darowałem oglądanie.
Przy punkcie 4 można być zdziwionym jeśli się wie że Poznań ma już doskonalsze skanery na lotnisku.
@kibiklops: Czyli jej nie potrzebujesz. Rzekomo powinni ją na lotnisku wbić w paszport, ale tego nie robią. Chyba że za wizę uznają stempel kontroli granicznej.
Co do lotniska w Poznaniu to mój błąd, nie wiedziałem.
Stempel kontroli to jest właśnie ta bezpłatna wiza Synai Only, która jest bezpłatna przez 14 dni.