Aktywne Wpisy

PrawdziwyMongolzMongolii +1165
Małe przypomnienie:
Jeśli umrzesz dziś, w ciągu kilku dni ktoś inny zajmie twoje miejsce. Weź urlop. Korzystaj z L4, gdy tego potrzebujesz.
Wyłącz powiadomienia po pracy.
Postaw siebie na pierwszym miejscu.
Jeśli umrzesz dziś, w ciągu kilku dni ktoś inny zajmie twoje miejsce. Weź urlop. Korzystaj z L4, gdy tego potrzebujesz.
Wyłącz powiadomienia po pracy.
Postaw siebie na pierwszym miejscu.
dudekk602 +3
Mam około 120k wolnych środków. Do tej pory bawiłem się w lokaty, ale w moim banku (PKO BP) są tak słabe, że szkoda strzępić ryja.
Myślę nad przejściem do innego banku i przerzucić na lepiej oprocentowane lokaty.
Obligacje też średnio, bo w perspektywie najbliższych 6-9mc mogę potrzebować tych pieniędzy na wkład własny.
Macie jakieś pomysły w co można pójść? Może jest coś o czymś nie wiem ( ͡° ͜ʖ ͡
Myślę nad przejściem do innego banku i przerzucić na lepiej oprocentowane lokaty.
Obligacje też średnio, bo w perspektywie najbliższych 6-9mc mogę potrzebować tych pieniędzy na wkład własny.
Macie jakieś pomysły w co można pójść? Może jest coś o czymś nie wiem ( ͡° ͜ʖ ͡

A już jest inna rzeczywistość. W której opłaca się inwestycja w nowe wydobycie, w innych częściach świata. Wielkie koncerny z Chin i Zachodu dokonują transferu technologi do Azji Środkowej.
Po wojnie Rosjanie nie będą mieli do czego wracać. Obudzą się w innej rzeczywistości. Im dużej wojna trwa, tym będzie dla nich gorzej. Bo Europa powoli, bardzo powoli podchodzi do budowy infrastruktury gazowej która zastąpi Rosję. Ale to robi. To pozycja Rosji na rynku będzie topnieć wraz z czasem który dają UE.
#polityka #rosja #gospodarka #gaz
źródło: 1000133615
Pobierz