Aktywne Wpisy
Supernowa +11
Statystycznie, m więcej się bedziecie uczyć, edukować, tym bardziej wasze poglądy będą skręcać w prawo (szybciej obyczajowo niż ekonomicznie)

KratosBogWojny +21
Gdyby nasi rodzice mieli po 5-6 dzieci jak nasi dziadkowie to dzisiaj byśmy mieli takie bezrobocie wśród milenilasów, że by was kukle swędziały i byście Januszowi chapali po same bile aby tylko pozwolił wam j---ć w jego fabryce smrodu.
W latach 90 i później było takie bezrobocie, że o ja p------e(alkoholizm gratis).
Milenilasi(w tym ja) wtedy tego tak nie odczuwali bo zajmowali się z------------m do przedszkola.
Do
W latach 90 i później było takie bezrobocie, że o ja p------e(alkoholizm gratis).
Milenilasi(w tym ja) wtedy tego tak nie odczuwali bo zajmowali się z------------m do przedszkola.
Do

Mam znajomą, jakieś 33 lata. 168 cm i na oko ze 90-100kg.
Była sama 5 miesięcy... znalazła sobie faceta mimo że jest ulana, bezrobotna, nieporadna zyciowo, problemy z głową itp.
Ok, z twarzy była 7/10 jak była szczupla, ale teraz bez makijażu wygląda jak gruby chłopiec xD
Rynek matrymonialny z perspektywy faceta i kobiety to jednak dwa różne światy xD
#tinder #badoo #takaprawda #blackpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt