Aktywne Wpisy
harry-pjoter- +319
Mamy mistrza w pierwszym pytaniu!
#milionerzy
#milionerzy
źródło: 1000064125
Pobierz
Protectorx +93
O kur...a jaki to jest debilxD Z każdym nowym materiałem chłop potrafi zaskoczyć.
btw i to majaczenie coś o dziewczynie że coś w niej uwielbia to ofc pewnie ma na myśli onlyfansiare do której spermi godzinamixD
#sebcel
btw i to majaczenie coś o dziewczynie że coś w niej uwielbia to ofc pewnie ma na myśli onlyfansiare do której spermi godzinamixD
#sebcel

Ogólnie zauważyłem będąc w Tajlandii i Wietnamie że ich masaże to zupełnie nie jest to czego potrzebuję. Ogólnie będąc po kilku sesjach (tutaj stopki, tu głowa, tu olaboga tajski (nigdy więcej xD) widzę że wciąż nikt nie masuje mnie w miarę moich potrzeb.
Ogólnie chodzi o to, że mam na swoim ciele miejsca gdzie wystarczy mnie odpowiednio złapać i k---a puszcza mi NERWOWE napięcie tak że przechodzą mnie ciary i mam czyste asmr.
Są jakieś specjalne masaże nastawione na takie coś. Wystarczy że np. Siedzę za kierownicą, i dziewczyna chwyci mnie dłonią za kark i odpowiednio ściśnie i przechodzą mnie ciary po całych plecach.
Zauważyłem to też np. Jak czasem jakiś fryzjer złapie moje włosy w palce i pociągnie (czasem tak sprawdzają gęstość i długość włosów) i mam k---a to samo. Jedne wielkie ciarki i relaks.
Wie ktoś może jak nazywają się zabiegi na takie coś? Jak to zdefiniować?
Miłego dzionka
@cl_master: Tzw. uwalnianie punktów spustowych :)