Aktywne Wpisy
kaszaamanna +916
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
gerwazy-oko +96
to nie jest sciema, to serio historia autentyczna xD
https://en.wikipedia.org/wiki/Molly_Kochan
#p0lka #jpd #gdziejazyje
https://en.wikipedia.org/wiki/Molly_Kochan
#p0lka #jpd #gdziejazyje
źródło: obraz
Pobierz

#ukraina
A ty wstajesz i od rana gonisz za swoimi g... hrywienkami lub koszmarami które ryją ci mózg.
Kiepsko to widzę. Matrix cię więzi.¯\(ツ)/¯
Putin kupił połowę Polaków, tak? Nie chcą już dawać twojej mamie 800+, onuce... ¯\(ツ)/¯
źródło: temp_file5363127279924965140
PobierzZabawne że teraz śmiejecie się z kacapów, jak jeszcze 20lat temu sami nie mieliście ciepłej wody. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jeszcze po 2010 wybraliście sobie kacapskiego prezydenta. xDDD
Po nogach powinniście całować każdego
@suleD: Ty mi tu nie pierd... farmazonów. Znam ja takich, "potomkowie Polaków", jak był spokój to żeście się do Kuczmy i Janukowycza modlili, a jak Putin podjechał czołgami to nagle zrobiliście się "potomkami" którzy są w Polsce.
Wstyd. Wole normalnych Ukraińców, którzy przyjechali tu dawno temu, normalnie żyją i pracują wśród nas, tak naprawdę w jakiejś części są Polakami bo chcą tu być i pracować
źródło: temp_file3608293098035038498
Pobierz