Wpis z mikrobloga

Wstaję rano i pierwsza myśl - jak dobrze, że nie urodziłem się w tej kwie Rosji. Następnie idę sobię do mojej własnej, prywatnej toalety i podcieram się papierem w kolorze biało-niebiesko-czerwoym. Miłość dla mojego życia jest tym większa, gdy nie trzeba codziennie wstawać w tym gównopaństwie na R.
#ukraina
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@suleD: Ja wstaje w sobotę rano, robię pyszne jajka z grzankami, kocham się z moją kobietą, potem kawka, niedługo spacer nad Wisłą bo jest ładna pogoda...
A ty wstajesz i od rana gonisz za swoimi g... hrywienkami lub koszmarami które ryją ci mózg.
Kiepsko to widzę. Matrix cię więzi.¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@suleD: Bardzo smutne życie, wszędzie dookoła ruscy, co? Czy onuce śledzą cię jak wychodzisz z domu?( ͡° ͜ʖ ͡°)
Putin kupił połowę Polaków, tak? Nie chcą już dawać twojej mamie 800+, onuce... ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
via Android
  • 7
@Cogito-sum Widzisz, mój kraj stać, żeby za samo istnienie przeznaczać co miesiąc 800 złotych dla obywateli, czyli ogromne pieniądze dla 90% społeczeństwa mieszkającego w gównokraju na R. XD. Boli co?
  • Odpowiedz
@suleD: Ukrze, jak ok roku 2000 pojechałem turystycznie z Polski do was, to tam gdzie gościłem (miasto tak ze 20 tys mieszkańców) mieliście ciepłą wodę tylko parę godzin rano i wieczorem. xD
Zabawne że teraz śmiejecie się z kacapów, jak jeszcze 20lat temu sami nie mieliście ciepłej wody. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jeszcze po 2010 wybraliście sobie kacapskiego prezydenta. xDDD
Po nogach powinniście całować każdego
  • Odpowiedz
via Android
  • 3
@SpaceMonkey Tak, tak znamy to. Lenin, Stalin, Chruszczow, a teraz jeszcze Jelcyn xD. Ruskie sobie nie mogły poradzić z robolami z Solidarności na czele z półgłówkiem Wałęsą, a ty tu coś p--------z o wszechmocnym pijaku Jelcynie xD
  • Odpowiedz
potomka polskich przesiedleńców spod Lwowa

@suleD: Ty mi tu nie pierd... farmazonów. Znam ja takich, "potomkowie Polaków", jak był spokój to żeście się do Kuczmy i Janukowycza modlili, a jak Putin podjechał czołgami to nagle zrobiliście się "potomkami" którzy są w Polsce.
Wstyd. Wole normalnych Ukraińców, którzy przyjechali tu dawno temu, normalnie żyją i pracują wśród nas, tak naprawdę w jakiejś części są Polakami bo chcą tu być i pracować
  • Odpowiedz
@suleD Przecież ja dosłownie napisałem że dobrze że Jelcyn był pijakiem(domyśle był c------m, słabym prezydentem) przez Polska dołączyła do NATO i nie byliśmy pod Ruskim butem jak Ukraina a ty p--------z coś o Leninie, Stalinie itd. Ja, Jelcyn był pijakiem a ty że twierdzę że był wszechmocny xD Ostra odklejka.
  • Odpowiedz
@suleD Jesteś trolem? Polski rząd starał się o dołączenie do NATO I UE, to Polski rząd wykorzystał słabość Rosji dzięki temu żyjemy w lepszym kraju. A Rosja była słaba bo u sterów mieli pijaka z r--------m krajem. Putinowska Rosja już nie jest taka chętna na dołączenie Ukrainy do NATO I UE bo za 10-20 lat Ukraina byłaby jak Polska a Rosji dalej ruski mir i sranie do dziury.
  • Odpowiedz