Wpis z mikrobloga

#hotelparadise
w sumie to szkoda że Ola z kastratem tak szybko odpali bo śmieszni byli xD obserwuje kastrata na insta i jest zabawny w tym swoim stylu bycia, lepiej żeby byli oni a odpadł ten przychlast Michał, naczelny oblech i krzykaczka Magda
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 16
@Laurakwiatkowska9892: ja to do tej pory nie rozumiem jak operzysta, pierwszy tego imienia, taki hejt tu zebrał… bo że uczestników wkurzał to ja rozumiem, że Natalii podpadł też, ale zadymiarz i śmieszek przedni był, potencjał miał ogromny. Jak co sezon łaska wykopków zaiste na pstrym koniu jeździ :D A do tego, że takie toksyki jak Magda nadal wzbudzają sympatię, to tym bardziej niepojęte… Olka i Kuba to świetne postaci, zgadzam
  • Odpowiedz
  • 1
@Fajlip1111 Natalia odpadła w dobrym momencie, bo na sam koniec. Teraz już tylko randki i sielanka nudna do porzygu, więc nie sądzę żeby jeszcze coś poddymiała, bo już nie musiałaby o nikogo walczyć. Może przynajmniej coś pokaże na Pandorze, ale nie sądzę, bo te pandory są zazwyczaj mega słabe. Zapowiadają jakby tam miała być jakaś apokalipsa, a kończy się tym, że dwie osoby zadadzą jakieś niezbyt trudne pytanie a reszta klepie
  • Odpowiedz
@Vade: też jak widziałam zapowiedź uber pandory to aż nie moge się doczekać ,,Co to jakoś kabaret jest?,,. Szkoda, że odpadł myśle, że śmoesznie by było
  • Odpowiedz