Aktywne Wpisy

thorgoth +11
Smutno mi. Ludzie niechętni Legii mają używanie - niech mają, bywa z tarczą, bywa na tarczy. Cieszyłem się z mistrzostw i pucharów, trzeba wziąć na klate takie coś.
Legie zgasiła stracona bramka, do niej gra wyglądała nieźle. Zgasiła jak peta ( ͡° ʖ̯ ͡°) Rywal był niezły, lepszy piłkarsko ale coś czuje że z inną Legią ta Sparta mogła przegrać, nie byli aż tak dobrzy. Grali w piłke, Legia tylko próbowała.
Nie
Legie zgasiła stracona bramka, do niej gra wyglądała nieźle. Zgasiła jak peta ( ͡° ʖ̯ ͡°) Rywal był niezły, lepszy piłkarsko ale coś czuje że z inną Legią ta Sparta mogła przegrać, nie byli aż tak dobrzy. Grali w piłke, Legia tylko próbowała.
Nie

cocojambo210 +4
Jakie są wasze największe marzenia moi kochani?

Ma służyć wyłącznie do jednego - lokalizowania #airtag.
Bo androidowe tagi wymagają w miarę nowej wersji systemu, więc działają póki co tak sobie. Wymyśliłem, że połączę zalety obu i będę używał jednocześnie #airtag na #apple i #findmydevice na #android.
Będzie to działać? Jaki jest najstarszy iPhone, który to obsłuży i za ile można takiego wyrwać?
Jak wiele tagów może obsłużyć na raz, o ile w ogóle jest jakiś limit. Bo chcę tym monitorować kilka pojazdów.
Podkreślam - on ma tylko leżeć i czasem sprawdzać lokalizację. Nie będzie miał nawet karty SIM, żadnych komunikatorów, itd.
#pytaniedoeksperta #kiciochpyta #pytanie #szpiegostwo #inwigilacja #macos #mac #osx
źródło: temp_file8292739697801155461
PobierzBo mi zależy na tym, żeby mój iPhone tylko odczytywał dane o lokalizacji, które przesyłają inne iPhony, z obszaru miasta. Chcę to zrobić budżetowo, bo nie wiem, czy mój pomysł z wypożyczalnią wypali.
@nietopies: 32 na dłuższy czas mi wystarczy ;)