Wpis z mikrobloga

marian jak wytłumaczysz w Sądzie to https://wykop.pl/wpis/67983387/szkokna17-centaurzbiekska-mlecznyczlowiek-sradek-l z tego kanału od czerwca 2024 do maja 2025 (wtedy mu usunęli) szefito groził mi, Łukaszowi i innym. Na tym kanale też wstawiał screeny z rozmów twojej żony @mariola-anna z żoną pryty. Zdjęcia spod Łukasza domu, rozwieszał plakaty. Oj marian co tam te twoje 216 przy tym.
#kononowicz #patostreamy
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@krzysztof_suchodolski: Ja mam i mi też groził, na końcówce to chyba najbardziej mi i najbardziej mnie nękał. Zakładał konta na tt i tutaj we wpisach o tym informował, że na tt mi „wyrobił opinie”. Jak to wytłumaczy marian?
  • Odpowiedz
@MilaKa88: No i co, to wszystko co masz ? Jeżeli tak, to nawet nie startuj z tym. Jeszcze ktoś zacznie weryfikować wiadomości które wrzucałaś z łukim są prawdziwe a które spreparowane/wyrwane z kontekstu i sie przykro zrobi. Dużo straszysz, mało możesz. Łuki też zalewał sąd "dowodami" z internetu i trochę czasu minęło zanim sie pokapowali że to opowieści z mchu i paproci. Narracja przestała sie kleić to wziął w końcu
  • Odpowiedz
  • 3
@novy123: Mam mocny od lipca tego roku sam się wkopał zakładając tutaj konto i podszywając się pode mnie na tt. Myślisz, że będzie cie krył? To się zdziwisz bo ja podałam jego wszystkie wysrywy ze społeczności, filmików, stąd, z tik toka i przed chwilką rozmawiałam z Panią Prokurator, która się tym zajmuje. Już pewne czynności poczynione. Ty się trzymaj bo jeden za 190 już od prawie roku w więzieniu przebywa,
MilaKa88 - @novy123: Mam mocny od lipca tego roku sam się wkopał zakładając tutaj kon...

źródło: 14d5946b-efc6-485d-bde0-5932d30d5b0f

Pobierz
  • Odpowiedz
@MilaKa88: Przypominam tylko że ta pani prokurator jak zobaczy twoje wyczyny w internetach to może sie obrócić przeciwko tobie :) Ucz sie na przykładzie łukiego. Czasami lepiej odpuścić i zająć sie swoimi sprawami, zwłaszcza że sama (tak jak łuki) narobiłaś sobie biedy. Nikt o tobie czy wójciku by nie usłyszał gdybyście tak nie wyrabiali w internetach. Jest akcja, jest reakcja. Tak to jest już na tej planecie.
  • Odpowiedz
  • 1
@novy123: Moje wyczyny w internetach nigdy nie były bez powodu i nigdy pierwsza nie zaczynałam, a w twoim kierunku i twojej żony zupełnie, a to Sąd będzie tylko brał pod uwagę. Dopytaj Przemka bo znowu go ośmieszasz. Ty wynajmując szefita i dając mu kanał chciałeś zastraszyć Łukasza i wszystkie osoby z jego otoczenia. To będzie Sąd brał pod uwagę. Groźby karalne i uporczywe nękanie przez szefita, któremu udostępniłeś do tego
  • Odpowiedz
@MilaKa88: No chyba nie bardzo. Nikt o Tobie nie słyszał zanim nie zaczęłaś sie aktywnie angażować w sprawę łukasza. Dobrze wiedziałaś że wójcik jest agresywny w tym co robi i to akceptowałaś. Wyzwiska, robienie przeróbek zdjęć/filmików,stalking np. jeździł do meksykana do Suwałki ,rozwieszał plakaty i rozpytywał ekspedientki o Jarka i Iwonę która nie miała z tym nic wspólnego. Poza tym jeżeli czujesz sie atakowana to chyba idzie sie od razu
  • Odpowiedz
  • 2
@novy123: Idziesz robi weki z majtkami na zime? Pewnie, leć.
Ps. To Ty zmarłego męża Iwony wstawiłeś na wykop i za wszęlką cenę chciałeś się pozbyć Meksykano ze Szkolnej.
  • Odpowiedz
@MilaKa88: Już twoja przesiąknięta nienawiścią głowa nie mogła sie powstrzymać produkowania od tekstów na poziomie przedszkolaka.
meksyka to chcieli wywalić widzowie wiec już widać jak znasz sprawę :)
  • Odpowiedz