Wpis z mikrobloga

• 0
to te rakiety co terroryści w place zabaw i przedszkola wysyłają? całkiem drogo

@ebson: ostatnio obrywa najczęściej ukraińska energetyka. Od czasu do czasu pewnie też jakiś magazyn broni.
  • Odpowiedz
  • 0
Tutaj masz bardzo ciekawy portal w języku angielskim na którym możesz znaleźć wszystkie rodzaje straconego sprzętu kazdego dnia przez drugą armię świata

@Hossa_Essa_Melissa: to pewnie niedługo Rosji skończy się sprzęt wojskowy i Ukraina odbije 20% swojego kraju?
  • Odpowiedz
to pewnie niedługo Rosji skończy się sprzęt wojskowy i Ukraina odbije 20% swojego kraju?

@Metris: uważam to samo co ty, w tej kwestii nie ma między nami dysputy. Jak widzisz wspólnie możemy znaleźć coś z czym oboje się zgadzamy.
  • Odpowiedz
@Metris: uważasz również tak jak ja że ponad milionowe straty rosyjskich wojsk praktycznie nie miały wpływu na gospodarkę kraju ponieważ walczą praktycznie sami alkoholicy i przestępcy, a prawdziwe wojsko zostało rozkradzione?
  • Odpowiedz
@Metris ja to jestem ciekaw czemu szukałeś karty sim 2 dni? Nie chcesz odpowiadać na to pytanie? Normalni ludzie mają konta pozakładane na swoje karty a nie jak ty, że w trollowni zgubiłeś z setką innych.
  • Odpowiedz
gospodarka w trybie wojennym działa na innych zasadach

@Metris: na jakich zasadach działa gospodarka w trybie wojennym? Bo rozumiem że nie widzisz żeby w jakikolwiek sposób rosja miała problemy gospodarcze i ekonomiczne z powodu wojny? Wspierać ją muszą iran, korea północna oraz chiny, a nawet białoruś bo o ziemniaki nawet poprosili. Wytłumaczysz jak ta gospodarka świetnie sobie radzi ale jednak nie?
  • Odpowiedz
  • 0
@impact18: jest coś takiego jak dual sim. Z drugiego numeru korzystam raz na jakiś czas. Mam zasadę, że nie podaję serwisom internetowym swojego głównego numeru.
  • Odpowiedz