Aktywne Wpisy

MonazoPL +111
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
vieniasn +95
lodówki z wifi no ludzie kochani czego korpo nie wymyśli byle sojaków naciągnąć

Czas jakoś tak dziwnie wolniej płynął, ja po robocie miałem więcej czasu dla siebie, który spędzałem chyba bardziej satysfakcjonująco i nie myślałem tyle o samotności, aniżeli teraz. Byłem też bardziej uważny, lepiej odpoczywałem. Tych kilku bliskich, których za niedługo odwiedzę na cmentarzu, wówczas się uśmiechali, podzielali swoje troski, radzili dobrym słowem..
Robota w kołchozie, ale proste ruchy i mała odpowiedzialność=mało stresu. Jako tako to szlo.
Jasne, sam na początku się bałem, nie wiedziałem co to będzie z tym covidem, czy wszystko totalnie nie zwariuje, na wzór postapokalipsy.
A obecnie co? Jest chyba jednak gorzej, a przyszłość nie zapowiada się lżejsza, bo człowiek się starzeje i zaczną się problemy zdrowotne w większym nasileniu...
#depresja #przegryw
źródło: images
Pobierz