#vtmb #bloodlines #crpg <- w sumie ten tag w ogóle nie powinien się tu znaleźć bo to nie jest RPG XD jak tam gra ktoś w bloodlinsy 2? xD ja jestem przy 4h i nie wiem czy wytrzymam do końca. Tak jak się spodziewałem Paradox oddał grę studiu, które tworzyło symulatory chodzenia i w tym przypadku zrobili to samo tylko dodali nudną i powtarzalną walke. Miejscówki nie mają żadnego klimatu, muzyka do miejsc w ogóle nie pasuje. Żaden z developerów z TCR nie raczył chyba oryginału odpalić. Nie polecam, straszny pusty świat, w którym nie ma co robić a questy polegają na zabawę w kuriera. Fabien który siedzi Ci w głowie nie zamyka mordy nawet na 5 minut a do tego jego wątki są tak nudne że nawet już dialogów nie czytam
@dracul: zamierzam w to zagrać, ale jeszcze nie miałem czasu na odpalenie tego. Nie spodziewam się wiele, a pewnie i tak się zawiodę xD Za to kończę przejście jedynki z CQM, tym razem stanąłem po stronie Hazela i fajnie się gra ( ͡°͜ʖ͡°)
@Lisaros: ja własnie zaraz jak to skończe wracam do jedynki xD, ogólnie to nie jest TRAGICZNA gra, jest poprawna ale na pewno nie powinna mieć w tytule Bloodlines tylko Nomad, czy coś innego :/ szkoda bo na steamie max. peak graczy to 29K, znowu marka zostanie pogrzebana na lata
@dracul: moooooooze pobiore to przed swietami by poczuc ten zimowy klimat chodzac po swiecie z muzyka rika schaffera w tle (chyba jedyna kompetentna osoba zwiazana z tym tytulem) jak pozbede sie wszelkich oczekiwan to mocno sie nie zraze prawda? ( ͡°͜ʖ͡°)
@xXxV4r3l5ExXx: to włansie jedyny plus tej gry że w niektórych momentach Rik Schaffer gra ale te s--------y nawet go z menu wycieli na rzecz jakiegoś generycznego pimpania.
jak tam gra ktoś w bloodlinsy 2? xD ja jestem przy 4h i nie wiem czy wytrzymam do końca. Tak jak się spodziewałem Paradox oddał grę studiu, które tworzyło symulatory chodzenia i w tym przypadku zrobili to samo tylko dodali nudną i powtarzalną walke. Miejscówki nie mają żadnego klimatu, muzyka do miejsc w ogóle nie pasuje. Żaden z developerów z TCR nie raczył chyba oryginału odpalić. Nie polecam, straszny pusty świat, w którym nie ma co robić a questy polegają na zabawę w kuriera. Fabien który siedzi Ci w głowie nie zamyka mordy nawet na 5 minut a do tego jego wątki są tak nudne że nawet już dialogów nie czytam
źródło: gówno
Pobierz