Wpis z mikrobloga

@Huptys: Wziąć go pod skrzydła i dać dobry przykład i może nawet by wyszedł z tych ludologicznych butów (po przepracowaniu swoich chorych akcji). Byłem u niego na strimie ostatnio, o tyle o ile tam posiedziałem, wydawał się w miarę spokojny i nie reagował na prowokacje na czacie, a było ich dużo. Z drugiej strony mam też wszystkie szoty z nim z tyłu głowy i tutaj pojawia się dylemat.

Ewidentnie za
retrixxx - @Huptys: Wziąć go pod skrzydła i dać dobry przykład i może nawet by wyszed...

źródło: dasj921fs

Pobierz
  • Odpowiedz
@logolud69: obejrzalem sobie to całe i myślę że dzisiaj taka reakcja od diabła by się poniosła znacznie szerszym echem tym bardziej że wypowiada tam takie herezje jak to że ocena gry jest subiektywna a w momencie gdy on to wypuścił to cały internet był stłamszony potęgą minionów kiszaka i każda negatywna opinia o nim była przyjmowana niechętnie, fajnie że to wrzuciles
  • Odpowiedz
@Huptys: tak jak pisałem, jak ktoś ma się zbuntować to właśnie nasz snejkuś. Największy wpływ na to będzie miała jego głupota, słaba psycha i łatwość manipulacji.
  • Odpowiedz