Aktywne Wpisy

Chcecie mieć dzieci? Ja nie chcę ale mam poczucie że powinienem. Boję się że w pewnym momencie włączy mi się instynkty tacierzyński i będzie już za późno. Czytałem o ludziach którzy mają z tego powodu ciężką depresje.
Uważam że bezdzietność to samolubny wybór. Moi rodzice dużo poświęcili żeby dać mi życie i źle bym się czuł gdybym się nie zrewanżował. Społeczeństwo bardzo potrzebuje nowych ludzi. Miałbym chyba wyrzuty sumienia szczególnie że też
Uważam że bezdzietność to samolubny wybór. Moi rodzice dużo poświęcili żeby dać mi życie i źle bym się czuł gdybym się nie zrewanżował. Społeczeństwo bardzo potrzebuje nowych ludzi. Miałbym chyba wyrzuty sumienia szczególnie że też
Planujesz potomstwo?
- Tak 39.7% (93)
- Nie 39.3% (92)
- Nie wiem 20.9% (49)

KarnetNaGlony +65
Prawie dziś wpadłem w pułapkę
źródło: temp_file1329606556760383759
Pobierz

Ludzie chcą wykonywać swoją pracę, a nie dostosować się na żądanie ksienżniczki. Jak oni śmiom
#logikarozowychpaskow
źródło: temp_file8575598598967094641
Pobierz@Hrjk: księżniczka powinna kota trzymać krótko.
@Hrjk: Tak, wchodzi i wychodzi tylko inkasent. Jak jest przegląd instalacji, to wchodzi chłop z miernikiem, i mierzy potencjalne miejsca, gdzie może dojść do wycieku gazu, także to trwa kilka minut. Jak baba nie potrafiła zamknąć kota na 5 minut, to jest to jej problem.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Cadfael: ale że chłop, który wchodzi do ciebie do domu ma ci pilnować kota? No sorka, ale nie.
nie jesteś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
skoro prosiła, to znaczy, że słyszeli. trzeba było powiedzieć, że nie są od pilnowania kota. strach do baby mordę otworzyć?
@Cadfael: skoro wiedziała, że będzie przegląd (bo tak, informacja wisi wcześniej), to mogła zamknąć kota.
Tak ciężko zrobić taką prostą czynność. Jak widać przerasta to zarówno babę ze zdjęcia, jak i
widać, że jesteś na podobnym poziomie rozwoju co inne przegrywy. ale na szczęście wasze geny pójdą tam, gdzie ich miejsce