Wpis z mikrobloga

No po prostu straszne ze księżniczka wymagała tego!

@Hrjk: księżniczka powinna kota trzymać krótko.

miałeś kiedys taki przegląd?

@Hrjk: Tak, wchodzi i wychodzi tylko inkasent. Jak jest przegląd instalacji, to wchodzi chłop z miernikiem, i mierzy potencjalne miejsca, gdzie może dojść do wycieku gazu, także to trwa kilka minut. Jak baba nie potrafiła zamknąć kota na 5 minut, to jest to jej problem.
  • Odpowiedz
to trzeba było otworzyć buraczaną mordę i powiedzieć, że nie będzie pilnować kota.

@Cadfael: ale że chłop, który wchodzi do ciebie do domu ma ci pilnować kota? No sorka, ale nie.
  • Odpowiedz
@Cadfael: ale to baba ma wcześniej zamknąć kota, a nie chłop ma się odzywać, że nie będzie jej pilnować kota. Co to za pokrętna logika? Czy on przyszedł tam do kota, czy do gazu?
  • Odpowiedz
@G06DbT: po poziomie inteligencji wnosząc to chyba ten przegląd tam robiłeś xD

skoro prosiła, to znaczy, że słyszeli. trzeba było powiedzieć, że nie są od pilnowania kota. strach do baby mordę otworzyć?
  • Odpowiedz
skoro prosiła, to znaczy, że słyszeli

@Cadfael: skoro wiedziała, że będzie przegląd (bo tak, informacja wisi wcześniej), to mogła zamknąć kota.

Tak ciężko zrobić taką prostą czynność. Jak widać przerasta to zarówno babę ze zdjęcia, jak i
  • Odpowiedz
@G06DbT: przecież wyżej napisałam, tumanie, że w życiu bym nie zaufała jakimś pajacom bez szkoly xD

widać, że jesteś na podobnym poziomie rozwoju co inne przegrywy. ale na szczęście wasze geny pójdą tam, gdzie ich miejsce
  • Odpowiedz
@Janusz_herbu_sKoryBut_Wisnioweczka: Zależy, ja kiedyś miałem przegląd w mieszkaniu, w którym wynajmowałem i poprosiłem żeby Panowie wytarli buty przed wejściem - na zewnątrz była chlapa i błoto ciągało się wszędzie a widziałem, że buty uwalone dość srogo - obracam się na pięcie żeby zaprowadzić ich do mierników i idą za mną, patrzę a tu błota nawalone przez cały korytarz i to jeszcze takiego mokrego, no kurła, księciunia zabolało machnąć nogą ze
  • Odpowiedz