Aktywne Wpisy
Guadalajara +182
W końcu się zdecydowałam i kupiłem mieszkanie :) co prawda w Katowicach a nie w Krakowie (jak wcześniej zakładałem), ale udało się sporo urwać od ceny ofertowej, warto dzwonić i negocjować aż ktoś spuści z ceny. Fajna lokalizacja zaraz przy Trzech Stawach, będzie gdzie z pieskiem na spacery chodzić. Pracuję zdalnie, więc wolałem już osiedlić się w Kato niż kredytować się dużo więcej, a połączenia do Krakowa też są dobre. Wreszcie na
1dlaczegoja1 +1
#slubodpierwszegowejrzenia
Pytam po raz ostatni:
1) O co macie ból d...py do Kołcza?
2) W jaki sposób zmanipulował, a nawet skrzywdził (!) Karolinę?
Pytam po raz ostatni:
1) O co macie ból d...py do Kołcza?
2) W jaki sposób zmanipulował, a nawet skrzywdził (!) Karolinę?

#bekazpisu #polityka
źródło: temp_file4651627887407043162
Pobierznigdy jej nie założył (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Brutus66: zaden. Byla 'kontrola operacyjna', a nie 'uzyjemy pegazusa by zrzucic cala pamiec z telefonu a przy okazji moze podrzucimy jakies dowody'
Przedstawiłem jedną z technik dopuszczalna przy zgodzie na kontrolę operacyjną która jest zgodna z przepisami.
@Jabby: jeżeli prawda jest, to że podluchiwali Giertycha za zgodą sądu, co da się sprawdzić. Dokumenty muszą być. To tusk częściowo mówi prawdę. Dopytanie o wnuków jest zaczepka aby wzbudzić emocje i łapać ludzi po swojej stronie. Byłby pewny podsłuchiwania jak żony i córki.
Czy są dokumenty że zgoda na podsłuchiwanie Giertycha i czy tysk mowinjedynie o rozmowach córki i żona z
Komentarz usunięty przez moderatora
Wniosek organu Policji, o którym mowa w ust. 1, o zarządzenie przez sąd okręgowy kontroli operacyjnej powinien zawierać w szczególności:
dane osoby lub inne dane, pozwalające na jednoznaczne określenie podmiotu lub przedmiotu, wobec którego stosowana będzie kontrola operacyjna, ze wskazaniem miejsca lub sposobu jej stosowania
@Brutus66: a to tuleja nie byl przeciwnikiem pisu?
@szmichal: skąd info?