@kamil-eef: Ja bym był za tym, że za pierwsze dziecko - rok wcześniej, za drugie - dwa lata wcześniej, za trzecie i kolejne - trzy lata wcześniej. Oczywiście liczone od tego samego wieku dla chłopa i kobiety. Eksperci niech przeprowadzą analizy czy ma to być od 65 czy 67r. życia.
@kamil-eef dlaczego na obrazkach jest tylko dorosła kobieta? A co z mężczyzną? Kto te dzieci będzie robił w takim razie? Skończy się tak, że do rodzenia to każda będzie chętna, a robić nie będzie komu
@kamil-eef powinno być inaczej. Bezdzietne 70, jedno dziecko 68, dwójka - 65. Od trójki wzwyż powinny być przywileje typu 3 lata w dół za każde. Tylko w ten sposób cokolwiek się zmieni i nie wymrzemy
@kamil-eef psiary powinny mieć najwyższy wiek emerytalny - zgadza się i płacić podatek za psa, za paszport dna i jakiś podatek na szkody w mieście spowodowane niszczeniem przez niego budynków i obiektów małej architektury szczynami. Do tego kary za zagryzienia dzikich zwierząt jeśli takie nastąpią.
@kamil-eef: demografia jest w tak fatalnym stanie że to nie jest taki zły pomysł, jeżeli nie chcemy równać wieku emerytalnego dla każdego obywatela to dajmy jedyny sensowny przywilej kobietom - z jedną uwagą 55 lat od 4 dzieci. Jest gro kobiet którym się po prostu nie chce pracować, chcą siedzieć w chacie neetować. Niech rodzą dzieci. Dzieci, które potem państwo wyedukuje i będą obywatelami tego kraju, bo z ujemnym przyrostem
@WielkiNos za mało, ja proponuje żeby psiary zostały zabite, ich ciała razem z żywymi psami wrzucone do przemysłowej mielarki do mięsa, by finalnie użyźnić ziemie z której wyrośnie zboże
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
źródło: temp_file842545042618525745
PobierzCześć, giniemy
@Pawery1: Ej, ale gowno to kogokolwiek obchodzi :P
@o__0: która Cię tak skrzywdziła ( ͡° ͜ʖ ͡°)