Wpis z mikrobloga

@Umeraczyk: ja raczej myślę że wszystko tylko nie iPhony xD ludzie, którzy to kupują raczej wiedzą że co 2-3 lata telefon trzeba wymienić, nie mówiąc już o ludziach co kupują nowego co generacje
  • Odpowiedz
@Umeraczyk: w sensie że takie trwałe? Mój Samsung w grudniu skończy właśnie 5 lat. Myślę, że posłuży mi kolejne 5 lat, jeśli będę ostrożny i nie zbiję ekranu. Ewentualnie wymienie kiedyś baterię, ale na razie długo trzyma.
  • Odpowiedz
@kacappylon: @Paragon_Shepard imo to właśnie Androidy są bardziej zapychane, iphony mają problem z baterią, ale DOWÓD ANEGDOTYCZNY znam więcej osób z iPhonem 12 albo nawet 11, niż z jakimś starym androidem, bo androida łatwiej jest wymienić co rok - dwa, bo to koszty pół raza mniejsze jak się nie celuje we flagowce po 4k xD
  • Odpowiedz
@Umeraczyk: używałem poprzedni telefon (samsunga) przez jakieś 5 lat i pod koniec dalej był zdatny do użycia, wiadomo nie chodził już tak płynnie jak na początku ale jednak, no i w androidach nie ma sztucznego ograniczania żywotności sprzętu, tzn. oczywiście jest ale nie taka jak w iPhonach, że z którąś aktualizacją IOSa mówią ci że telefon ci już nie przejdzie tej aktualizacji i musisz zmienić fona. Gdyby nie fakt że
  • Odpowiedz