Wpis z mikrobloga

Trochę temu wrzuciłem post o chudej idiotce latającej po parku z psem w typie amstaffa bez smyczy i kagańca, w końcu delikwentka dostała ode mnie zasłużony o------l i przestała pojawiać się w parku. Nagonka na #psiarze #psy jest jak najbardziej potrzebna, bo to co od dłuższego czasu odwala się w tym temacie to gruba przesada. Bardzo szkoda mi tego biednego chłopa którego psy zjadły żywcem i mam nadzieję, że akcja nagonki nie ucichnie i zmieni sie w Polsce prawo.
Ja sporo bawię się w #bieganie, i nawet zwykłe psiaki to spory problem dla biegaczy, bo debilni właściciele nie potrafią ich upilnować, czy cywilizowanie prowadzić na smyczy.

myk-myk-myk - Trochę temu wrzuciłem post o chudej idiotce latającej po parku z psem w...

źródło: psichuje

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@myk-myk-myk: Takie wpisy z przyjemnością plusuje.

Bez niepotrzebnej agresji tylko i wyłącznie do jednej grupy osób... Wyrozumiałość wobec posiadaczy pimpków... To się szanuje i tak powinno to wyglądać.
  • Odpowiedz
  • 46
@Mr_3nKi_: lubię zwierzaki, ale uważam, że agresywne rasy psów powinny zostać "wygaszone", a co do pimpków, to z ich właścicielami bywa różnie, dlatego szanuję tych co psiaki ogarniają, u mnie w grupie biegowej też są psiaki "biegacze" i jest super ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
lubię zwierzaki, ale uważam, że agresywne rasy psów powinny zostać "wygaszone"

@myk-myk-myk: Tutaj niestety nie mogę się zgodzić, przez własne doświadczenia. Dany "agresywny pimpek" nie należał do mnie, ale też nie był nigdy wobec nikogo agresywny. Różne charaktery, różne wychowanie, różne życiowe sytuacje.

Ten "psiarki" temat jest ciężki ze względu na to, że każdy miał inne
  • Odpowiedz
@myk-myk-myk

mam nadzieję, że akcja nagonki nie ucichnie i zmieni sie w Polsce prawo.

Trzeba grzać temat póki jeszcze nie ucichło i interesują się tym media.
  • Odpowiedz
@myk-myk-myk Nie zmieni się prawo póki w rządzie będzie lewica i kobiety. To od nich wyszła ustawa z tymi łańcuchami.
Pamiętajcie że ich celem jest to aby piesek miał wszystko co zapragnie, ale płody ludzkie można było zabijać nawet w 9 miesiącu.
Nic się nie zmieni z takimi idiotami, będzie tylko gorzej.
  • Odpowiedz
@myk-myk-myk: Krucze gdzie wy mieszkacie. U mnie psów mnóstwo szczekania prawie nie ma, chodniki czyste (trawniki różnie przyznaje), biegam i jeżdżę na rowerze żaden pies mnie nie gonił żaden nawet się do mnie nie zbliżył. JEDNA sąsiadka która ma agresywnego psa to wychodzi z nim na smyczy i kagańcu.
Jestem za rejestracją i OC bo jest tu straszny b----l prawny ale nigdy nie spotkałem się z agresywnym psem w mieście.
  • Odpowiedz