Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +241
Niesamowite jest to jak ostry, wyraźny, bez strefy przejściowej jest ten podział gdzie się mówi „wychodzę na dwór”, a gdzie się mówi „wychodzę na pole”. Niemal równo z granicami województw małopolskiego i podkarpackiego, co jest przecież nietypowe jak na Polskę. Niby rysuje się granica Galicji, ale nie do końca, bo są wyjątki (Kazimierza Wielka, Miechów, Proszowice). Jedziesz na zakupy z Sandomierza do Tarnobrzega i już jesteś w zupełnie innej strefie językowej xD
źródło: 035645EB-B0C2-4590-9E2E-1FA2D7CE8200
Pobierz
Selina_ +17

Ja sporo bawię się w #bieganie, i nawet zwykłe psiaki to spory problem dla biegaczy, bo debilni właściciele nie potrafią ich upilnować, czy cywilizowanie prowadzić na smyczy.
źródło: psichuje
PobierzBez niepotrzebnej agresji tylko i wyłącznie do jednej grupy osób... Wyrozumiałość wobec posiadaczy pimpków... To się szanuje i tak powinno to wyglądać.
@myk-myk-myk: Tutaj niestety nie mogę się zgodzić, przez własne doświadczenia. Dany "agresywny pimpek" nie należał do mnie, ale też nie był nigdy wobec nikogo agresywny. Różne charaktery, różne wychowanie, różne życiowe sytuacje.
Ten "psiarki" temat jest ciężki ze względu na to, że każdy miał inne
Trzeba grzać temat póki jeszcze nie ucichło i interesują się tym media.
Pamiętajcie że ich celem jest to aby piesek miał wszystko co zapragnie, ale płody ludzkie można było zabijać nawet w 9 miesiącu.
Nic się nie zmieni z takimi idiotami, będzie tylko gorzej.
Jestem za rejestracją i OC bo jest tu straszny b----l prawny ale nigdy nie spotkałem się z agresywnym psem w mieście.