Wpis z mikrobloga

Czasem mi źle. A potem sobie pomyślę o moim gnębicielu z gimnazjum, który sobie zrobił przypadkowo dzieciaka tuż po liceum i teraz dyma na 6 rano do fabryki smrodu, żeby było na gówniaka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A ja luzik
#przegryw
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hatsune_miku1993: bez kitu, niektórzy tak potrafią. Pracowałem przez jakiś czas w kołchozie i byłem pełen dziwu, że potrafią tam ludzie cieszyć się i uśmiechać. Młodzi nawet po 20 lat, co bym nie powiedział że w życiu im się nie udało, bo zadbani nawet z uśmiechem przy maszynach. Może niektórzy to lubią, pomyślałem. Ja depresji od razu dostawałem po przekroczeniu progów tej fabryki.
  • Odpowiedz
No ja nie wiem, tam chyba kiepskie relacje są, bo przez tę ciążę rozwalił całkowicie bardzo dobre studia dziewczynie i nigdy już niczego nie skończyła, tylko poszła pracować

@BobrowieckiHuop: troche patrzysz przez pryzmat swojego systemu wartości
osobiscie mam 2 dzieci i może tu to jest niepopularna opinia ale dają boosta do zycia
ten gość jest z nią? tworzą rodzinę ? jak tak to przykro mi z powodu Twojego bólu
  • Odpowiedz
@BobrowieckiHuop: w sumie tacy to często skończą na swoim a do tego przynajmniej są młodymi rodzicami. To nie jest tak że jakby nie to dziecko to byłby neurochirurgiem ¯\(ツ)/¯

I na 100% nie myśli o jakimś type co go gnębił w szkole
  • Odpowiedz