Wpis z mikrobloga

Misie, poleci ktoś fajny, ale w normalnych pieniądzach deflektor na #yamaha Tracer 7?
PUIGa powaliło z cenami za kawałek pleksi, a aliexpressowe rozwiązania są liche. Wierzę, że pomiędzy tymi dwoma skrajnymi przypadkami są dobre i niedrogie rozwiązania.

#motocykle
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@apeee @mlekoag Bóg zapłać piękny panie. A czy nie załamuje obrazu taka szybka? Bo na te inne aliexpressowe ludzie skarżą, że brzydko przez nie widać, a właśnie będę miał taką dokładkę na wysokości oczu.
  • Odpowiedz
@motospamer: hahaha o kuła, najlepszy to jest ten termometr zewnętrzny na trytytki, sztos! Ważne żeby było wygodnie i funkcjonalnie, jak widać konstrukcja spełnia swoje zadanie.

@gibbs zdecydowanie się przez to człowiek nie gapi na drogę, to masz wyregulowane żeby wiatr Ci opływał w miarę możliwości nad łbem, ale wzrok masz ponad tym ustrojstwem ;-)
  • Odpowiedz
@gibbs: miałem do innego moto od darkojak z allegro i są spoko, jak nic nie znajdziesz to możesz zamówić na probe, kolega wyżej chyba właśnie to ma na szczycie konstrukcji xD
  • Odpowiedz
@gibbs: Bierz z ali i się nie przejmuj. Mam całą szybę z PUIGA, pierwszą mi przysłali w ogóle niepasującą, druga po sezonie zaczęła mi sama z siebie pękać, więc gorzej raczej nie będzie.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@dfg1 właśnie teraz oglądam i chyba będzie Loster, tylko muszę przemyśleć jej wysokość - w tracerze już mam wyższą turystyczną, więc żebym nie przegiął z wysokością. Powietrze bije mi w górną część wizjera, więc muszę strugę odsunąć kilka centymetrów do góry.
  • Odpowiedz