Wpis z mikrobloga

• 2
@enten: Dobra, już znalazłem. Może bogatego rodzica mieć nie trzeba ale trzeba mieć bogatego sponsora "stypendysta Rafał Brzoska Foundation"
  • Odpowiedz
@enten: Bardzo. Forbes promuje takze dzieci SBekow czy gangsterów, które pod zmienionymi nazwiskami robią "kariery" 3/4 tekstów tam to słodkie pierdzenie o tym jak ciężka i uporem.ludzie się bogacą, a potem masz TW Taki, TW Siaki ich potomkowie itd...

Nie czytaj tego gówna. Tiktoki Szybkiego od kebaba na wsi są bardziej prawdziwe.
  • Odpowiedz
@enten mam trochę ból d--y o tych "tech gwiazdorow", bo media z nich robią bozkow, a oni po prostu gadaja o niewyobrazalnych rzeczach. Np. Ten nastolatek co rzucił jakas akurat zwykła szkole w UK, żeby założyć startup agentów AI. Od razu media zrobiły z niego bozka, a startup wyceniany na kilkadziesiąt milionów za same gadanie xD
  • Odpowiedz
  • 3
@brygadzistausmiechnietejpolski: ja nie czytam ale ludzie czytają i potem myślą jaki młody zdolny
Ja osobiście nie studiowałem na "elitarnej uczelni w USA", nawet na taką nigdy nie aplikowałem więc nie wiem czy miałbym szanse ale nawet gdybym się na taką dostał i to jeszcze na stypendium, że nie musiałbym płacić (czyli jednocześniue pracować bo nie mam tak bogatych starych żeby mnie utrzymywali na studiach w USA) to ostatnie o czym
  • Odpowiedz
Maciej Szymczyk
Chief AI Officer
Maciej, Co-Founder & Chief AI Officer, has been developing AI applications for four years before coming to Berkeley on a full scholarship. He worked on the Human Brain Project, the biggest neurological research initiative in the world. Having seen first-hand the aftermath of Russia's invasion on Ukraine, he directed his efforts at strengthening NATO's military capabilities and giving the West the logistical prowess needed to stand up
  • Odpowiedz