Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +1
#slubodpierwszegowejrzenia
Pytam po raz ostatni:
1) O co macie ból d...py do Kołcza?
2) W jaki sposób zmanipulował, a nawet skrzywdził (!) Karolinę?
Pytam po raz ostatni:
1) O co macie ból d...py do Kołcza?
2) W jaki sposób zmanipulował, a nawet skrzywdził (!) Karolinę?
Amigoyamigo +2
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

https://www.forbes.pl/biznes/30-przed-30-nastolatek-z-polski-podbija-doline-krzemowa/yw6ytbp?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=forbes-page-post
#programowanie #programista15k #pytanie
źródło: 564255458_1228124779358116_1408400178828711708_n
PobierzNie czytaj tego gówna. Tiktoki Szybkiego od kebaba na wsi są bardziej prawdziwe.
Ja osobiście nie studiowałem na "elitarnej uczelni w USA", nawet na taką nigdy nie aplikowałem więc nie wiem czy miałbym szanse ale nawet gdybym się na taką dostał i to jeszcze na stypendium, że nie musiałbym płacić (czyli jednocześniue pracować bo nie mam tak bogatych starych żeby mnie utrzymywali na studiach w USA) to ostatnie o czym
Chief AI Officer
Maciej, Co-Founder & Chief AI Officer, has been developing AI applications for four years before coming to Berkeley on a full scholarship. He worked on the Human Brain Project, the biggest neurological research initiative in the world. Having seen first-hand the aftermath of Russia's invasion on Ukraine, he directed his efforts at strengthening NATO's military capabilities and giving the West the logistical prowess needed to stand up
@model_trzy_zmianowy: Innowacyjne jak cholera xD