Aktywne Wpisy

czerwony_kmer +88
No i jak tu przejść, wie ktoś? Zgłosiłem na straż miejską, na policję i nawet napisałem do inpost.
Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
źródło: IMG_1255
Pobierz
nieocenzurowany88 +371

https://www.lbc.co.uk/article/living-standards-communist-nations-5HjdFZs_2/
Ciekawe czy tak faktycznie będzie. Jak ktoś ma dobrą pracę w UK to i tak nie ma to zbyt dużego wpływu na taką osobę a do tego często nie ma odpowiednika takiej pracy w Polsce a z pewnością nie za podobną stawkę.
sam fakt że to co napisałeś można przewidzieć z takim wyprzedzeniem powinien przeciętnemu wyborcy w uk zjeżyć włosy na grzbiecie i zmusić do działania i do zastanowienia się poważnego (naciskania na obecny rząd, pokazywania palcem rządowi czego sie oczekuje bo ci u wladzy coś zmieniają) a ludzie w uk i tak zagłosują na faraza bo są zawiedzeni polityką obu glownych partii i uważają że faraz ich uratuje . Tu się parę
Zreszta ostatnio juz Richard Tice (depyty leader Reform) powiedzial, ze te obiecane obnizki podatkow, czy podwyzszenie kwoty zwolnionej od podatku itp to nie sa obietnice wyborcze ale jedynie aspiracje, to zanczy chcieli by tak
właśnie to mnie rozwala w ludziach z uk, malo tego że mnóstwo ludzi im mówi że brexit był slabym pomysłem, że faraz ich zrobi na szaro jeszcze raz, to ci i tak na niego zagłosuja i będą szukać winnych jak to nie wypali - a od 2016 można wskazać trendy że idzie na gorsze, malo tego, od nie pamiętam kiedy slychac w mainstream mediwch w uk o "problemach strukturalnych angielskiej
mialem to samo napisać przy wcześniejszym komentarzu :)
powala mnie to, ake ja ciągle nie umiem tak na luzie podchodzić do wszystkiego jak ludzie tutejsi