Aktywne Wpisy

ibleedforyou +353
smalce alfa dbajom o swoje bezpieczeństwo
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
sildenafil +248
Kolejka do lekarza w galerii handlowej aby zrobić darmowe USG jąder. Ludzie pytają, dlaczego mężczyźni się tak poniżają zamiast zrobić to badanie w gabinecie, na umówioną godzinę.
Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.
Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w
Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.
Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w
źródło: IMG_3700
Pobierz

Kluczewsko, przełaje. Świętokrzyska Liga Kolarstwa Przełajowego, 2 runda.
Trasa świetna, długie proste, brak miliona zakrętów. Trochę grząski grunt, kilka razy zastanawiałem się czy kapcia nie mam.
Padało przez, padało po, ale nie padało w trakcie mojego wyścigu. Było zimno... ale fajnie.
Na mecie melduję się na 11 pozycji z 16 zawodników.
Średnie tętno: 181 ;)
Średnia moc: 211W, NP: 227W
Było mega, polecam każdemu start w amatorach jak tylko ma możliwość. Można jechać na rowerze mtb jak się nie ma przełaja.
#rowerowyrownik #ruszkielce #kielce #przelaj
Skrypt | Statystyki
źródło: 20251018_101754 - 3
PobierzNormalnie to jest 33 albo 35, chyba kiedyś się zmieniło ale już mnie nie interesowało.
Jak pogoda dopisze, w listopadzie tam się ruszę └[⚆ᴥ⚆]┘
8 - Borków, darmowe przełaje: https://wynikizawodow.eu/zawody/300
9 - Szczekociny;
11 - Koziegłowy;
te dwa są płatne, ale też fajne i blisko, detale na stronie pzkol. Niestety ja już w tym roku kończę sezon, przepuklina się odezwałą, termin mi ustalili i w/w są już po tym terminie.
Dobrej zabawy :)