Wpis z mikrobloga

Roland - najlepsza u niego ta młoda, Ola wbrew pozorom niestety jest już stara. Natomiast sam Roland musi popracować nad decyzyjnością.

Krzysztof - amerykanka jest i była faworytką, ale ja tego nie widzę. Myślę, że Milena wbrew pozorom byłaby dobrym wyborem, bo ma łeb na karku i pomogłaby ogarnąć gospodarstwo finansowo.

Basia -nikogo nie wybierze to babka konkret. Pytanie: czy żeby jeździć na koniu po ulicy trzeba mieć prawko?

Kalmar - moim zdaniem faworytka to PKSiara, na drugim miejscu ta młoda, rolniczka pojedzie do domu.

Areczek - Ola jest najfajniejsza i najbardziej kompletna, ale Areczek wybierze żołnierke.

#rolnikszukazony
jmuhha - Roland - najlepsza u niego ta młoda, Ola wbrew pozorom niestety jest już sta...

źródło: image

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jmuhha: Ola ma 32 lata więc nie jest taka stara ;) Ale ja na jego miejscu też bym pewnie wybrał Karolinę. Nie ze względu na młody wiek, ale na to, że ona jest nim zainteresowana i obydwoje wydają się do siebie pasować. No ale on musi być bardziej decyzyjny, bo już widać, że żadnej to nie pasuje i w końcu wszystkie mu pouciekają.
  • Odpowiedz
@jmuhha: Jeśli chodzi o Julię to moim zdaniem ona nie będzie chciała osiąść na stałe na gospodarce, a związek z nią na odległość nie wypali. Arek tego nie widzi albo nie chce widzieć. Sęk w tym, że ona jest młoda. Do tego ona studiuje w systemie dziennym. A 100% wokół niej kręci się mnóstwo adoratorów, których ona ma na miejscu. Po prostu zbyt dużo pokus. Arek odizolowany w gospodarstwie od
  • Odpowiedz