Wpis z mikrobloga

Całe życie chciałem odwiedzić syberię i tamtejsze mroźne miejscowości. Przejechać się koleją transsyberyjską, skorzystać z tych słynnych wycieczek do Czarnobyla, no interesował mnie taki surowy klimat i odmienność tych miejsc. Niestety, małpy musiały zrobić wojnę, no bo jak to tak żyć w pokoju, i sobie raczej już tam nie pojadę, bo pewnie konflikt będzie trwał jak na złość aż do mojej śmierci.

No nic ehhh
#przegryw #rosja #ukraina
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Bądź dobrej myśli, może jeszcze za twojego życia g---o-imperium się rozpadnie i zwiedzisz niepodległą Jakucję, czy cuś.
  • Odpowiedz
@HuopWsiowy jak chcesz poczuć syberyjski mróz, to dwa razy do roku w Krakowie jest event dla morsów gdzie można wykupić sobie pobyt w hali, gdzie jest temperatura -50.
  • Odpowiedz
@HuopWsiowy: to ciekawe nie wiedziałem, że konflikt toczy się aż na Syberii.

Przestań piardolić, po prostu jesteś słabym człowiekiem i se znalazłeś wymówkę by nie spełnić swojego marzenia. Nie jedna osoba po 2022 wybrała się w tą podróż (pater, Piotr Polo), a ty siedzisz jak ostatnia c--a i wymówki wymyślasz xD
  • Odpowiedz
@HuopWsiowy: to dziwne, ale ja tez kiedys marzyłem o przejechaniu sie tą koleją transyberyjską, jezioro bajkał i w ogóle zobaczenia tajgi na własne oczy. moze kiedys nam przyjdzie to tam objechac.
tajga to był również mój ulubiony biom w minecraft...
  • Odpowiedz