Wpis z mikrobloga

schodzi na to bardzooo dużo czasu)

@mirko_anonim: nie każdy dochodzi w 2 minuty,xd
Mi potrzeba 30-45minut pompowania baby, i tak że 3-4 razy pod rząd najlepiej, baba nie wie co się dzieje, jest styrana jak koń po orce ale zadowolona
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Emble niewykluczone, bo robił sobie z niej żarty, ale nawet jeśli, to mogłabym go kończyć oralnie.
Tylko że tak też nie daję rady, więc możliwe, że oprócz rozklapiochy mam jescze kartoflany ryj i nie umiem obciągać ⁠(⁠⁠)⁠

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @adamsowaanon tylko że ja nie oczekuję, że dojdzie w 2 minuty (chociaż to byłby dla mnie miły komplement).
Gdyby było mu potrzebne tylko 40 minut to byłoby fajnie, ale tak jak we wpisie, on w większości przypadków nie dochodzi wcale.
Kiedy raz na jakiś czas się uda, to potrzeba mu około 2h wzwyż, gdzie ja nie dość, że jestem zdewastowana psychicznie, że tak długo się musi
  • Odpowiedz
tylko że ja nie oczekuję, że dojdzie w 2 minuty (chociaż to byłby dla mnie miły komplement).

@mirko_anonim: przecież to ledwo się chłop napali a już o----m?
Bez sensu tak szybko

on w większości przypadków nie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: daj sobie spokój, skoro stary byk, przy za przeproszeniem, młodej dupie nie daje rady, to dalej nie będzie lepiej, skoro ma takie podejście
  • Odpowiedz