Wpis z mikrobloga

#kiszak Ostatnio wspominałem o tym ze zabawa z montowaniem jest mega fun do czasu az trzeba przebic się przez surowy materiał(czyt: ogladanie ludologicznych vodów), jeśli ktoś nie próbował, to nie warto, stężenie "p---------a" głupot wywala po za jakąkolwiek skale.

No i jak kolega dzisiaj wrzucił filmik z kanalu kiszaka i zobaczylem ile tego jest wrzucone przez ostatnie dni, to zdałem sobie sprawe ze ten cały ZAAIF czy kto mu tam montuje, on musi się przez to wszystko przebijać i słuchać, przecież po jakimś czasie to łeb trzeba miec tak sprany, ja nie potrafie sobie nawet nawet tego wyobrazić, chyba bym skończył w wariatkowie.

Oczywiście biore pod uwagę ze może myśleć podobnie do kiszaka czy reszty pyromancerów, ale montująć te rzeczy musi zauważyć regularne zaprzeczanie sobie, hipokryzje kiszaka czy bycie niekonsekwetnym +cała otoczka j-----a caly czas po gierkach, przeciez to musi się negatywnie odbić, sami "widzowie" atora komentowali ze po jakims czasie ogladania jego materiałów czuli się po prostu ujowo.
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Oczywiście biore pod uwagę ze może myśleć podobnie do kiszaka czy reszty pyromancerów, ale montująć te rzeczy musi zauważyć regularne zaprzeczanie sobie, hipokryzje kiszaka czy bycie niekonsekwetnym +cała otoczka j-----a caly czas po gierkach, przeciez to musi się negatywnie odbić, sami "widzowie" atora komentowali ze po jakims czasie ogladania jego materiałów czuli się po prostu ujowo.

@Amebka: I do tego wszystko okraszone głosem jakby mu ktoś jaja w blender wkręcił
  • Odpowiedz
@Amebka: On to najpewniej ma już po takim czasie dobrze rozpracowane, zautomatyzowane i ogarnięte a rumun w porównaniu do innych streamerów wcale dużo nie streamuje i dużo rzeczy nie jest do wycięcia czy edycji. Zaaif to w zasadzie zaznacza gdzie jest początek i koniec i robi wytnij wklej i to wszystko
  • Odpowiedz