Aktywne Wpisy

wfyokyga +32
Dobranoc
źródło: temp_file497302056630926366
Pobierz
Karolaaa555 +5
Jak ja chyba zacznę płacić jakimś randomom żeby się ze mną kolegowali. Myślałam, że jak zdam tą maturę to będzie super, że będzie zero zmartwień. A teraz wsm tęsknię bo przynajmniej nie miałam czasu na myślenie i wymyślanie takich bzdur tylko focusowałam się na nauce. Jedynie co mi poprawia humor to granie w te durne gry przez które przesiedziałam lata na dupie i nabawiłam się fobii społecznej przez którą dostaję codziennie pytania

Przychodzi ktokolwiek, robi wpis na zasadzie: "prętem po klatce" i wywołuje wzmożenie i wzajemne obrzucanie się błotem. W mediach politycy powiedzieli by, że ktoś to robi specjalnie, że gra na polaryzację a może nawet, że stoi za tym Putin.
#niepopularnaopinia
W mojej opinii zazwyczaj taka #afera kończy się w 2 lub 3 dni ale teraz trwa zdecydowanie dłużej.
A może to jednak prawdziwe oburzenie i głosy rozsądku?
Wszystko śmierdzi, jest obszczane i zasrane... Każdy normalny człowiek zaczyna to dostrzegać.
Oprócz tego rocznie mamy prawie 30 tysięcy pogryzień przez psy rocznie.
Również ludzi denerwuję niesprawiedliwość z nakładanymi karami na posiadaczy psów. Twój pies kogoś zagryzł na śmierć? 2 lata w zawieszeni, ty walnąłeś pimpka w samoobronie? do 8 lat pozbawienia wolności!
Ludzie się po prostu budzą.
źródło: obraz_2025-10-18_100850277
PobierzKażdy kto chce puszczać te fajerwerki czy tam chodzić z nożem do lasu udziela się ciągle na tagu #przegryw
@czahrolek98: ten każdy to ty i kilku kolegów z tagu, którym sobie nawzajem plasujecie wpisy xD?
Biorąc pod uwagę ile plusów zbierają antypsiarskie wpisy/wykopów znaleziska i jak ten temat się zaczął powoli roznosić po mediach / wśród polityków to faktycznie, każdy ma bekę.
Jeśli chciałbyś ograniczyć antypsiarskie wpisy, to najlepszym rozwiązaniem byłoby zwyczajnie przestać prostować. Ten tag by dawno zdechł śmiercią naturalną kilka tygodni
xD
Wykop odlatuje
Potęga tego zrywu jest pewnie podobna, jak pamiętny strajk pod sejmem, gdy przyszło 5 chłopa.
@dzieju41: Skoro te aferę uwiarygadniasz to pewnie musisz mieć w tym jakiś cel. Jakoś polityk w mediach mógłby o Tobie powiedzieć, że celowo polaryzujesz ludzi. A komu służy polaryzacji narodu to chyba jasne ;)
źródło: temp_file8437569552690203370
Pobierz@gram_w_mahjonga: z Działkami ROD było podobnie. Ale za to jaki ruch na stronie się zrobił