Wpis z mikrobloga

Ciekawe komu jest na rękę wojenka na tagu #psiarze #psy
Przychodzi ktokolwiek, robi wpis na zasadzie: "prętem po klatce" i wywołuje wzmożenie i wzajemne obrzucanie się błotem. W mediach politycy powiedzieli by, że ktoś to robi specjalnie, że gra na polaryzację a może nawet, że stoi za tym Putin.
#niepopularnaopinia
W mojej opinii zazwyczaj taka #afera kończy się w 2 lub 3 dni ale teraz trwa zdecydowanie dłużej.
A może to jednak prawdziwe oburzenie i głosy rozsądku?
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dzieju41: Psów jest w Polsce za dużo.
Wszystko śmierdzi, jest obszczane i zasrane... Każdy normalny człowiek zaczyna to dostrzegać.
Oprócz tego rocznie mamy prawie 30 tysięcy pogryzień przez psy rocznie.
Również ludzi denerwuję niesprawiedliwość z nakładanymi karami na posiadaczy psów. Twój pies kogoś zagryzł na śmierć? 2 lata w zawieszeni, ty walnąłeś pimpka w samoobronie? do 8 lat pozbawienia wolności!

Ludzie się po prostu budzą.
Latarenko - @dzieju41: Psów jest w Polsce za dużo.
Wszystko śmierdzi, jest obszczane ...

źródło: obraz_2025-10-18_100850277

Pobierz
  • Odpowiedz
@Latarenko: Psiarze są też obecnie najbardziej roszczeniową grupą społeczną. Przecież ci zaburzeni ludzie potrafią już postulowac wejście z psem na basen albo do kina. Są to ludzie chorzy i agresywni. Wystarczy poczytać te sadystyczne opisy co by zrobili komuś kto trzyma psa na łańcuchu albo płacz nad losem piesków które zabiły człowieka. Psiarze się nadają do psychiatryka.
  • Odpowiedz
@EditorTM: juz tu pisalem - ostatnio spotkałem wyjatkowo mądrą (nie idiotke, nie kretynke, nie debilke, nie bezmozgie yeti) panią z psem w .... aptece. Oczywiście (he he) mogę sobie pojsc do innej apteki jak mi nie pasuje kupowanie lekow w oparach smierdzacego kundla
  • Odpowiedz
@dzieju41: walka z agresywnymi psami i brudasami jest zawsze na plus ale przegrywy dla kilku plusów obrzydzili całkowicie temat i każdy ma teraz z tego bekę.
Każdy kto chce puszczać te fajerwerki czy tam chodzić z nożem do lasu udziela się ciągle na tagu #przegryw
  • Odpowiedz
każdy ma teraz z tego bekę.

@czahrolek98: ten każdy to ty i kilku kolegów z tagu, którym sobie nawzajem plasujecie wpisy xD?

Biorąc pod uwagę ile plusów zbierają antypsiarskie wpisy/wykopów znaleziska i jak ten temat się zaczął powoli roznosić po mediach / wśród polityków to faktycznie, każdy ma bekę.

Jeśli chciałbyś ograniczyć antypsiarskie wpisy, to najlepszym rozwiązaniem byłoby zwyczajnie przestać prostować. Ten tag by dawno zdechł śmiercią naturalną kilka tygodni
  • Odpowiedz
Psiarze są też obecnie najbardziej roszczeniową grupą społeczną.

xD
Wykop odlatuje

Potęga tego zrywu jest pewnie podobna, jak pamiętny strajk pod sejmem, gdy przyszło 5 chłopa.
  • Odpowiedz
@Anthermil: No beka, wpisy hejtujące psiarzy dostają 400, 1000 albo nawet 3-4k plusów, wpisy psiarzy dostają 5-6 plusów od tych samych kilku userów którzy przychodzą tu obwąchiwać sobie tyłki i ujadać na tagu. Temat przebił się też na X gdzie jest naprawdę gorąco.
  • Odpowiedz
W mojej opinii zazwyczaj taka #afera kończy się w 2 lub 3 dni ale teraz trwa zdecydowanie dłużej.

A może to jednak prawdziwe oburzenie i głosy rozsądku?

@dzieju41: Skoro te aferę uwiarygadniasz to pewnie musisz mieć w tym jakiś cel. Jakoś polityk w mediach mógłby o Tobie powiedzieć, że celowo polaryzujesz ludzi. A komu służy polaryzacji narodu to chyba jasne ;)
  • Odpowiedz
@foneswein haha właśnie przypomniałeś mi tą nagonkę na RODy xD przecież to jest identyczna sytuacja, wtedy też wykop zasrany był wpisami żeby likwidować działki. I co, pokrzyczeli pojęczeli i utkali d--y.
  • Odpowiedz
@dzieju41 nie wiem jak z psiarzami, ale fakt, że w ostatnim czasie widziałem sporo różnych postów najezdzajacych na lekarzy (też kilka w kierunku do nauczycieli, ale te się tak nie przebiły) sugeruje, że komuś zależy na podburzaniu nastrojów.
  • Odpowiedz