Wpis z mikrobloga

#ufc Witam wszystkich serdecznie w dzień przed galą! Jutrzejszej nocy przenosimy się do Kanady, a dokładniej do Vancouver. Karta główna rozpocznie się o godzinie 1:00 czasu polskiego, natomiast karta wstępna o godzinie 22:00 również czasu polskiego.

Walką wieczoru będzie starcie w kategorii średniej pomiędzy Reinierem de Ridderem a Brendanem Allenem. W drugiej walce wieczoru, w kategorii półśredniej zmierzą się ze sobą Kevin Holland oraz Mike Malott. W karcie głównej zobaczymy również Marlona Verę oraz Aiemanna Zahabiego. Również ciekawą walką powinno być starcie w kategorii lekkiej między Kylem Nelsonem a Mattem Frevolą.
W karcie wstępnej walkami wartymi obejrzenia powinny być Charles Jourdain oraz Davey Grant oraz Kyle Prepolec oraz Drew Dober.
Poniżej przedstawię szacunkowe godziny co-main i Main eventu, proszę pamiętać że nie każda walka potrwa pełen dystans:

Kevin Holland oraz Mike Malott powinni wyjść około godziny 2:45

Reinier de Ridder zmierzy się z Brendanem Allenem około godziny 3:10

Pozdrawiam wszystkich i do usłyszenia jutro ( ͡º ͜ʖ͡º)
#mmuga
GF91 - #ufc Witam wszystkich serdecznie w dzień przed galą! Jutrzejszej nocy przenosi...

źródło: 1000028370

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 10
@GF91: jeśli ktoś chce być wołany w kolejnych wpisach, proszę o zostawienie plusa w tym komentarzu. Osoby które już są wołane proszę o nie zostawianie tutaj plusów
( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@GF91: Ehh, szkoda, że Fluffy odpadł z walki z RDR, dużo bardziej interesująca była niż z Allenem. Tera to mi się jakoś nawet nie chce tej karty oglądać za bardzo ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@johnblaze12345: o Panie. Ranking mogę zrobić, nawet poszukam kiedy mają jakieś walki, ale jeśli chodzi o perspektywy to ja nie nie jestem jakąś wyrocznią xD ja zawsze wierzę w zwycięstwo ( ͡~ ͜ʖ ͡°) ale ok. Postaram się w wolnej chwili coś tam naskrobać. Póki co to wstałem dopieroz, bo lekko przeziębiony jestem
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@johnblaze12345: Panie kolego, generalnie znalazłem artykuł z listą Polaków którzy aktualnie są w UFC. Mogę wrzucić link albo przepisać, nie ma problemu
  • Odpowiedz