Wpis z mikrobloga

#psiarze Pamiętacie jak kilka lat temu wszyscy byli obsrani w sylwestra przed strzelaniem bo "co ludzie pomyślą? Straszymy pieski...". W tym roku będzie n-----------e na całego, większe jak w Donbasie
MokebeElDursi - #psiarze Pamiętacie jak kilka lat temu wszyscy byli obsrani w sylwest...

źródło: sylw

Pobierz
  • 64
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ile ptakow ginie podczas sylwestra czy ile innej zwierzyny cierpi

@pasta_alla_carbonara: ale nikt nie cierpi tak jak taki samotny koniobijca wykopek. Nie zabije go petarda, nie ma odwagi się wyhuśtać wiec odreagowuje jak zwierzę chociaż ten jeden dzień w roku. Zawsze jest szansa, że wypali mu oczy i urwie rękę, I want to believe!
  • Odpowiedz
@Horrorystyczny_Demon_Pagona: o kurna, ja kiedyś robiłem z pudełka od zapałem podejmując ryzyko że może mi wybuchnąć w dłoniach podczas owijania taśmą, zawsze jakieś było. No i lubilem tez przesypywać proch z klasycznych petard do grubych rulonów z papieru i solidnie to uszczelniać aby była moc
  • Odpowiedz
@Horrorystyczny_Demon_Pagona: ale czemu od razu ofensywny ton, ja szanuję za nietypowe hobby bo sam bym do czegoś takiego nigdy nie miałbym jajec, po prostu jak przeczytałem "na utrzymaniu rodziców" to wyobraziłem sobie ich perspektywę i wydało mi się to śmieszne xDD
  • Odpowiedz
@dominges08 A to źle zrozumiałem po zacytowaniu. No mieli ciekawie jak pod chatą było z 8 samochodów, cała ulica z------a: 2 radiowozy policyjne, straż pożarna, pogotowie, furgonetka ABW, furgonetka SPAP, straż graniczna(nie wiem po c--j), saperzy, prokurator. Dobrze że ojciec akurat przyjechał, bo nikogo w domu nie było. Inaczej, to by r-------i drzwi i weszli bez pytania xD Najpierw stary myślał, że doszło do jakiegoś turbo morderstwa, bo rozwiesili te taśmy
  • Odpowiedz