Aktywne Wpisy
Instalacja artystyczna w Leroy Merlin Al. Jerozolimskie - Psy srają w sklepie.
źródło: IMG_LM1543
Pobierz
simpiara +26
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
![Nokia komunikator [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ecdb2887ac9bb3bbe735bef90ad3a51880923c0255c544fe335161dfb04df20e,q80.jpg)

Grałem sporo w Sacred i pewnego dnia postanowiłem zagrać online (na modemie). Wszedłem do gry i poznałem tam jakiegoś gościa, na imię miał chyba Mirek (albo Maniek?). Szybko się skumaliśmy i trochę graliśmy razem, chociaż był pewnie z 20 lat starszy ode mnie.
Podczas jednej gry zapytałem go, czy słyszał o nowym Doomie. A on na to, że już w niego gra. Ja w szoku, premiera dopiero co, a do tego jaki komputer trzeba było mieć, żeby uciągnąć potwora, jakim wtedy był Doom 3. Mirek mówi, że ma dostęp do jakichś „kanałów przerzutowych” FTP z najnowszymi grami i że jak mu wyślę oscypka (jestem z Podhala), to on w zamian wyśle mi płytki ze spiraconym Doomem.
Trochę się schizowałem, bo to był random z neta i musiałem mu podać mój adres, a to tego byłem gówniakiem bez grosza przy duszy. Uprosiłem jednak mamę, kupiła oscypki, nadała paczkę i wysłała.
Tydzień później przychodzi koperta, a w niej w mniejszych kopertach 3 płyty CD z napisem: DOOM 3 1/3, 2/3 i 3/3. Skakałem pod sufit ze szczęścia. Niestety, dane mi było w niego zagrać dopiero rok później, jak zrobiłem upgrade kompa. Ale sam fakt, że ktoś wysłał mi wtedy absolutnie niedostępną dla mnie grę za parę oscypków, to była niezła jazda.
Mirek (Maniek?), jeśli to czytasz - pozdrawiam serdecznie. Nasz kontakt się urwał, bo dostałem bana na neta za nabicie rachunku na prawie 300 zł, a kiedy wróciłem do Sacred, Ciebie już nie było, ale i tak zrobiłeś mi wspomnienie na całe życie.
#gry #pcmasterrace #nostalgia #internet #feels #sacred #doom
źródło: Doom3box
PobierzBTW jakiego miałeś wtedy peceta? Mi doom 3 poszedł, ale leciał w tych 25 klatkach dopiero na niskich w 640×480. Miałem pentiuma 4 1,7ghz i geforce'a 4ti 4200, ramu chyba 512mb. To było o wiele za mało, pomimo tego, że to była
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)