Aktywne Wpisy

Może i zdjęcie ujowe, ale facet ma ostatnio ciężkie dni - najpierw ból zęba a teraz ból pleców - więc mimo, że jeszcze poprzedni post przysięgałam sobie, że już więcej gołąbków robić nie będę to właśnie spędziłam ponad dwie godziny w kuchni, żeby polepszyć mu troszkę humor.
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
źródło: temp_file6492368896172123589
Pobierz
źródło: Obraz 17.04.2022, godz. 12.30
Pobierz

O kurła! Myślalem, że ludzie przesadzają z tymi moderatorami na reddicie, ale to prawda!
https://www.reddit.com/r/Polska/comments/1o8sdrv/tusk_dosta%C5%82em_31_g%C5%82os%C3%B3w_wi%C4%99c_zrobi%C5%82em_13_z_tego/
No to żem skomentował:
Bezczelny typ. Pluje w twarz tym ludziom, do których mówi, a oni jeszcze mu klaszczą. A de facto pluje wszystkim Polakom. Niech ginie.
A za chwilę dostaję bana na 20 dni.
Pytam moderację o co biega... a zresztą zobaczcie:
Twój post/komentarz został usunięty z następujących powodów:
Zasady platformy Reddit
§ 2. Aprobata przemocy wobec ludzi i zwierząt
Groźby, nawoływanie oraz aprobowanie przemocy, krzywdy fizycznej lub śmierci ludzi i zwierząt są zakazane. Wyjątkiem od tej zasady jest obrona przed aktami przemocy bez nadmiernej eskalacji. Zabronione jest negowanie medycznego konsensusu na temat szczepień i koronawirusa oraz promowanie homeopatii i innych niesprawdzonych naukowo sposobów leczenia.
Jeśli uważasz, że został on niesłusznie usunięty i ta sytuacja nie jest opisana w regulaminie, skontakuj się z moderatorami, a w treści dodaj link do usuniętej rzeczy.
[Link to your comment]
WormNimda
08:13
Ale o co chodzi konkretnie? O przysłowiowe "niech ginie"?
r/Polska
MOD
08:15
Tak
WormNimda
08:15
To dlaczego takie rzeczy nie są banowane? https://www.reddit.com/r/Polska/comments/1nubz48/comment/ngzxm68/?utm_source=share&utm_medium=web3x&utm_name=web3xcss&utm_term=1&utm_content=share_button
Albo to https://www.reddit.com/r/Polska/comments/1kv0dnq/comment/mu5ywxu/?utm_source=share&utm_medium=web3x&utm_name=web3xcss&utm_term=1&utm_content=share_button
Ikona kanału Polska
r/Polska
MOD
08:17
Dlatego, że nikt ich wczesniej nie zgłosił.
WormNimda
08:19
"Niech ginie" jest przysłowiowym standardem oznaczającym, że powinniśmy mieć polityka w dupie. Traktowanie tego dosłownie pokazuje tylko co ma w głowie osoba zgłaszająca. A nakładanie bana - xd. Moderatorzy? Niech giną!
Ikona kanału Polska
r/Polska
MOD
08:22
Dziękujemy za potwierdzenie zasadności bana. Został on przedłużony. Pozdrawiamy.
No i ban na 28 dni i brak kontaktu z moderatormi.
A za chwilę (pewnie jakiś inny moderator) cyk - perm ban na r/polska
r/Polska
MOD
08:22
Hello, You have been permanently banned from participating in /r/Polska because you broke this community's rules. You won't be able to post or comment, but you can still view and subscribe to it._
Niech giną. XD
A jestem odznaczony nawet takim gównem: "Jesteś w czołówce 5% komentujących w swojej społeczności. Użytkownicy lubią to, co masz do powiedzenia!" XD