✨️ Czy warto inwestować w MicroStrategy?Ⓘ Hej, zainstalowałem aplikacje #xtb. Kumulowałem raty zeby splacic kredyt szybiej. Co myślicie o spółce MicroStrategy? Myślałem, że będzie rosło, ale już szybko na minusie. #gielda . Wklejam trade'a
@mirko_anonim: w giełdę nie wrzuca się kasy, która jest potrzebna do czegokolwiek innego. Masz kasę, którą chcesz nadpłacić kredyt, to nadpłać kredyt, nie kombinuj, jak tu parę procent więcej urwać, bo dupę se urwiesz.
optymistyczny-przewodnik-33: @PodniebnyMurzyn Nie do końca, część to oszczędności mojego syna
@Fattek Trzymanie wszystkich pieniędzy w bezpiecznej strefie to też strata. Czasem ryzyko, mądrze rozłożone, daje przewagę nad spłatą kredytu na wszelki wypadek. Bez ruchu nie ma zysku.
@nie_umiem_inwestowac Kumulowanie rat to bezpieczne granie, ale kto powiedział, że bezpieczeństwo to jedyna droga? Wrzuć część kasy w rynek, nawet jeśli ekspozycja to BTC a potencjalny zysk może spłacić kredyt
@mirko_anonim: bezpieczeństwo nie jest jedyną drogą, ale jak Twoja firma wróci z jakiegoś powodu do wyceny z 2023, albo 2024 roku to pójdziesz sobie sznur do Castoramy kupić.
Dla mnie w sumie bez różnicy, nadal twierdzę, że wrzucanie kasy przeznaczonej na spłatę kredytu w giełdę to kretynizm. Wpierdzieliles kasę w jedną spółkę działającej w sferze krypto i piszesz coś o mądrze rozłożonym ryzyku XD
Hej, zainstalowałem aplikacje #xtb. Kumulowałem raty zeby splacic kredyt szybiej. Co myślicie o spółce MicroStrategy? Myślałem, że będzie rosło, ale już szybko na minusie. #gielda . Wklejam trade'a
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Jeśli zamiast spłacać kredyt, wrzuciłeś kasę w giełdę, to jesteś kretynem, przykro mi ¯\(ツ)/¯, ale jeśli źle zrozumiałem, to
@Fattek Trzymanie wszystkich pieniędzy w bezpiecznej strefie to też strata. Czasem ryzyko, mądrze rozłożone, daje przewagę nad spłatą kredytu na wszelki wypadek. Bez ruchu nie ma zysku.
@nie_umiem_inwestowac Kumulowanie rat to bezpieczne granie, ale kto powiedział, że bezpieczeństwo to jedyna droga? Wrzuć część kasy w rynek, nawet jeśli ekspozycja to BTC a potencjalny zysk może spłacić kredyt
Dla mnie w sumie bez różnicy, nadal twierdzę, że wrzucanie kasy przeznaczonej na spłatę kredytu w giełdę to kretynizm. Wpierdzieliles kasę w jedną spółkę działającej w sferze krypto i piszesz coś o mądrze rozłożonym ryzyku XD