Wpis z mikrobloga

Jacek Murański miał oczywiście jak zawsze rację że OJ MARIAAAAANKAAAAA LUUUBIII TOOOOO
chyba już wiemy jakim kluczem wybiera partnerów - punktem wspólnym Czarneckiego, Ułana i teraz Grzybicy są zakola. Grzybica ma najrówniejsze i dlatego Marianna wybrała akurat jego.
#famemma
sperg44 - Jacek Murański miał oczywiście jak zawsze rację że OJ MARIAAAAANKAAAAA LUUU...

źródło: image

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sperg44 zgadzam się z Wami @Wilczynski w 90% komentarzy i postów ale akurat do Marianny nie przyłącze się do jazdy bo wg.mnie Merry zrobila duuuzy progres w swoim zachowaniu. Juz nie ma politycznych przemów a'la list do carycy Katarzyny tylko w sumie fajna babka. A z kim sypia? Nie wiem, ale jest mi przykro ze nie ze mną. I ładnie żongluje piłeczką na tiktokach. Taka szara myszka dla anonka by
  • Odpowiedz
  • 0
@marek-uram: wywalone na nią miałem bo dla mnie była zwykłym bezbekiem co chciała robić zasięgi na patencie marconia ale bała się faktycznych dymów i mocnych oponentów do dymienia.
  • Odpowiedz
  • 2
@AudreyHorne51: ja bym tego czegoś nie dotknął bez rękawiczek jak mieliśmy walczyć w boksie birmańskim to cutmen mi nałożył 2x więcej wazeliny bym nie złapał żadnego parcha waląc go z bani po birmańsku xDD
  • Odpowiedz
@AudreyHorne51 oj tam czepiasz się z tej radości na chwilę zapomniała że to z nim się puka w tajemnicy a z Korczarowski jest w oficjalnym związku ... Myślisz że to tak łatwo wszystko ogarnąć przy jej IQ i takim przemiale partnerów ?
  • Odpowiedz