Aktywne Wpisy

Guybrush +428
źródło: bambu(s) lab
Pobierz
adrdra +78
#primemma Matko bosko mówię, co tu się stanęło
źródło: co tu sie staneło
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: bambu(s) lab
Pobierz
źródło: co tu sie staneło
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Ogólnie oferta nie jest dostępna na stronie T-Mobile. Trzeba wejść przez link z reklamy w google lub np. Facebook.
T-Mobile Link
Moja historia z nju na mikroblogu
#swiatlowod #orange #tmobile #njumobile #internet #komputery #promocje
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-16 181308
Pobierz@szczurek_87: plot twist: przyjedzie ten sam co z nju xd
Trochę mnie w t-mobile zdziwili że nie doliczają 20 zł bo... jak dzwoniłem do Plusa czy Netii to informowali mnie że jest dodatkowa opłata za świadczenie usługi nie na ich infrastrukturze. Natomiast w nju, orange o tym nic nie
Orange bierze 5 zł do rachunku więcej za usługę po infrastrukturze SI. Reszta operatorów różnie, zazwyczaj drożej niż po swoich kablach tak jak jest w przypadku Netii/plusie/cyfrowym Polsacie. Niektórzy tego nie wypisują tylko nagle jak wpiszesz swój adres to masz drożej niż to co reklamowane (chyba w INEA tak jest). T-Mobile działa tylko po obcych
@szczurek_87:
ONTna Światłowód Inwestycje. Ale to pewnie będziesz wiedział jak przyjdą i zamontują. :DPewnie nie chcą płacić za kable SI :D bo wtedy oferta już nie jest taka atrakcyjna jak abonent musi dopłacić 20,00 zł.
https://wykop.pl/wpis/83545291/wpis - tu napisałem co się działo xD
Montażysta światłowodu z T-Mobile dotarł. Niestety nie zamontował usługi bo:
1) Na "światłowód inwestycje" musi być ONT czego nie wziął bo w zleceniu wpisali mu że to będzie na infrastrukturze własnej T-Mobile.
2) W zleceniu wpisali że światłowód jest wyprowadzony w mieszkaniu. Niestety nie jest... i trzeba przeprowadzić kabel