Aktywne Wpisy

yourgrandma +111
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
źródło: anime
Pobierz
jestem_pingwinem +388
Mirki, pijcie że mną kompot! Po jakiś 2 latach starań, wizyt u lekarzy, diet, suplementacji i nie wiadomo czego jeszcze, ostatnio dostałem od żony taki oto prezent (。◕‿‿◕。)
Teraz tylko mieć nadzieję, że wszystko będzie, jak należy i dziecko będzie zdrowe.
#chwalesie
Teraz tylko mieć nadzieję, że wszystko będzie, jak należy i dziecko będzie zdrowe.
#chwalesie
źródło: temp_file482647532855600658
Pobierz

Podobne prawo obowiązuje na Ukrainie, idziesz na wojne lub do więzienia.
Nie ma to żadnego znaczenia, przyjeżdża bus, zostajesz porwany po czym wrzucony w wir wojenny walki o intersy oligarchów maksymalnie skorupowanego państwa które nic dla ciebie nie zrobiło.
Tak samo będzie to wyglądać w Polsce, ale ludzie chyba się na to godzą zważając na to że, proceder walki władców krwią proletariatu jest praktykowane od zawsze na tej planecie.
W związku z tym chciałbym wezwać polski rząd do natychmiastowego zerwania stosunków dyplomatycznych z Ukraina, z powodu rażących zbrodni polegających na nierespektowania praw człowieka.
Nazwij mnie Ruska onucą jeśli jesteś botem i porwania, niewolnictwo, handel ludzmi, wymuszenia sa dla ciebie cool
#wojna #rosja #ukraina #obowiazkowecwiczeniawojskowe #obowiazkowasluzbawojskowa
źródło: 1000003748
Pobierz@NotAiUser: To prawda, ale wykopki teraz myślą że są na froncie wojny z rosją i każda krytyka Polski czy ukrainy to zbrodnia xD zapomniały już jak wyły przy okazji zmuszania ludzi na ćwiczenia wojskowe
źródło: OIP
Pobierz@NotAiUser: no to chyba wybór jest prosty i oczywisty ;)
wolę żeby mnie trzech sądziło niż czterech niosło
a po wojnie pewnie dostaną amnestię bo trzeba będzie kraj odbudowywać
Komentarz usunięty przez moderatora
Drony to jedno, swoje wciaz robi artyleria. Ale tez walka na krotkim dystansie miedzy piechota.
Jakie zbiorowe samobojstwo? xD
Pewnie wiecej samobjstw bedzie, ale nie na tyle by
Załóżmy, że tak jest. Dlaczego wzywasz do zerwania stosunków dyplomatycznych akurat z Ukrainą? Prawa człowieka nie są respektowane też w kilkudziesięciu innych krajach, np. w Rosji, ale do zerwania stosunków dyplomatycznych z nią już nie wzywasz. Ciekawe ( ͡° ͜ʖ ͡°)