@pan_bogus: Tak bardzo dużo tanich mieszkań tam nie kupili - kilka sztuk poniżej ceny regularnej i bez większych odchyłów. Z tego co pamiętam pierwszy etap - ten mały budynek za tymi wysokimi przy ul. Mogilskiej to chodziły w ok. 15,7k za m2
@bugg: i czynsz wysoki, w sporej mierze pewnie za te udogodnienia z których podejrzewam i tak się nie będzie korzystać. Kiedyś mi się to podobało ale się wyleczyłem
@pan_bogus: Dobry mają PR. Nie oddali jeszcze żadnego bloku mieszkalnego w Krakowie, ale od lat na forach i w komentarzach w internecie można dowiedzieć się, że Noho buduje mieszkania w najwyższym standardzie, najbardziej prestiżowe i z klasą.
@swiadomy_anakolut: gdzieś czytałem że chyba w Katowicach oddali i że jest spoko, zresztą "na oko" z zewnętrz na Mogilskiej też wygląda nieźle, ale czy warte swojej ceny to nie wiem, jak dla mnie sporo zależy od tego jak będą wyglądać te części wspólne, czy będą zadbane i czy faktycznie będzie się dało z nich korzystać
gdzieś czytałem że chyba w Katowicach oddali i że jest spoko
@pan_bogus: No teraz już też doczytałem, że rok temu coś skończyli w Katowicach. Ja interesowałem się kupnem w Krakowie jakoś 3 lata temu i już wtedy Noho słynęło z najlepszych materiałów, świetnego stylu i prestiżu, mimo że niczego nie wybudowali.
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
#krakow #nieruchomosci
źródło: Screenshot 2025-10-15 at 20.09.40
Pobierzhttps://spinvest.com.pl/oferta/apartament-klasy-premium-w-prestizowej-inwestycji-mlyny-mogilska/
@pan_bogus: No teraz już też doczytałem, że rok temu coś skończyli w Katowicach. Ja interesowałem się kupnem w Krakowie jakoś 3 lata temu i już wtedy Noho słynęło z najlepszych materiałów, świetnego stylu i prestiżu, mimo że niczego nie wybudowali.