Wpis z mikrobloga

Kupiłem sobie motocykl. Pierwszy raz na nim jechałem, w dodatku deszcz padał i jakiś Janusz w Passacie ciągle siedział mi na dupie, z 2 metry za mną jechał. Moja prędkość to była właściwie 45-55kmh po mieście. W tym kraju nie da się normalnie jeździć bo zawsze się trafi jakiś naganiacz. Masakra
#bekazpodludzi #motocykle
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PolsartNews: Norma. Janusz jak widzi przed sobą cokolwiek mniejszego niż auto, to musi k---a soedziec na ogonie a najlepiej jeszcze się wciskać na gazetę
  • Odpowiedz
@PolsartNews:
Lekko się odwróć i jedną ręką kilkukrotnie wykonaj gest odpychania (lekko w dół aby było widać co to). Tylko bez agresji, zwykłe spokojne "pompowanie". W 90% przypadków robią trochę dystansu.
  • Odpowiedz
  • 2
@krzysztof2033: zajebista logika. Czyli jak jadę 50kmh na ograniczeniu do 50kmh to muszę przymusowo jechać 80kmh nawet w deszczu żeby było że umiem jeździć i żeby żaden Janusz nie siedział mi przyklejony do d--y? A co z bezpiecznym odstępem?
  • Odpowiedz
@PolsartNews: nie, to oznacza, że jak jedziesz i robi sięza tobą korek, to nie inni są winni tylko TY sobie nie radzisz i powinieneś sie do uczyć, albo zrezygnować, niestety Polskie prawo skonstruowane jest tak, że promuje się nimotyzm, nieporadność za kierownicą, kosztem ludzi radzących sobie.
  • Odpowiedz