Wpis z mikrobloga

Ty musisz się spowiadać pracodawcy gdzie kiedy i po co jedziesz w delegację. Anna Mucha posłanka Polska2050 nie chce. Jakby musiała wypisywać delegację to nagle skończyły by się delegacje „wakacyjne”, bo po co się podkładać. Teraz może jeździć za państwowe. Równi wobec prawa? tak, ale kiedy dotyczy to muchy to już nie.
Cwaniaczka.
#polityka #polska #polska2050
https://x.com/obserwujesobie/status/1977804656631038108
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ty musisz się spowiadać pracodawcy gdzie kiedy i po co jedziesz w delegację.

@Yenn_z-Wyspy7Slonc: Co?

Pracodawca wysyla mnie na delegacje i niby nie wie po co jade? Tosz kurla czasem ja nie wiem po co jade i dowiaduje sie na miejscu :DDD
  • Odpowiedz
no jak nie wypełnisz kilometrówki to nie dostaniesz hajsu, bo chyba że jesteś posłem. Im wolno więcej.

@Yenn_z-Wyspy7Slonc: Jakiej kurla kilometrowki?

Jak pracodawca wysyla mnie na delegacje to ja nic nie wypelniam. Wie gdzie mnie wysyla. Daje auto sluzbowe i karte zeby za paliwo placic :D

No jakos nie wyobrazam sobie zeby pracodawca wyslal mnie na delegacje i nie wiedzial gdzie jade :D
  • Odpowiedz
czyli nie wypłaca ci delegacji? A jak wypłaca to na gębę? W januszeksie pracujesz?

@Yenn_z-Wyspy7Slonc: Jeszcze raz bo nie kumam :D

Po przyjezdzie z delegacji musze wypisac papierki (na komputerze). Gdzie bylem, jak dlugo, czym jechalem i numer projektu na jaki jechalem. Jesli mam rachunki to dalaczam. Jesli bralem zaliczke to wpisuje
  • Odpowiedz