Aktywne Wpisy

✨️ Jak zrozumieć plany kobiety na przyszłość? Ⓘ
Jak rozumieć słowa kobiety - "może za kilka miesięcy spróbujemy ponownie". ?
Ja mam 36 lat, ona 33. Byliśmy ze sobą prawie rok czasu, jednak postanowiła zakończyć naszą relację na chwilę obecną. Motywowała to innymi pragnieniami, innymi celami natomiast nie zamknęła furtki ostatecznie. Mamy normalny kontakt, czy to telefoniczny czy sms, spotykamy się czasem na mieście. Nie zamknęła furtki całkowicie natomiast ciągle podkreśla na chwilę
Jak rozumieć słowa kobiety - "może za kilka miesięcy spróbujemy ponownie". ?
Ja mam 36 lat, ona 33. Byliśmy ze sobą prawie rok czasu, jednak postanowiła zakończyć naszą relację na chwilę obecną. Motywowała to innymi pragnieniami, innymi celami natomiast nie zamknęła furtki ostatecznie. Mamy normalny kontakt, czy to telefoniczny czy sms, spotykamy się czasem na mieście. Nie zamknęła furtki całkowicie natomiast ciągle podkreśla na chwilę

curiousboi +15
#gielda a p------e tego waszego szczura przenoszę się na IBKR
Zawsze coś nie działa, wiecznie coś nie tak, cashout i essa #meczennicyxtb
Zawsze coś nie działa, wiecznie coś nie tak, cashout i essa #meczennicyxtb
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#bekazpisu #polityka
źródło: temp_file8961336827272612896
PobierzTa historia staje się coraz lepsza, ciekawe co jeszcze ludzie sobię wymyślą,
Zaraz będzie, że był liderem Mafii, oczywiście o charakterze zbrojnym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@SmokStarodawny: Nie no, na pewno na własną rękę te prostytutki woził. Przecież pełno ich w każdym sklepie z prostytutkami.
I już wiadomo od kogo wy są ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja wiem, że niektórzy chcieliby aby wsadzali do więzienia wszystkich, z którymi się nie zgadzają, ale na szczęście to tak nie działa, jeśli masz jakiekolwiek dowody na to, że był alfonsem to je pokaż, piszę o dowodach, a nie bo Murański - bardzo wiarygodny świadek Tuska tak powiedział xdd
Albo może nie pisz, szkoda mi czasu na odpowiadanie botom, już tym porównaniem