Wpis z mikrobloga

Mógłby mi ktoś wyjaśnić co to jest ten #kiszak bo ciągle mi się to tu pojawia (Tzn. zaraz zablokuję, ale chcę zrozumieć)?

Czy dobrze obstawiam, żę to jakiś patostream czy coś w ten deseń czy jednak coś innego?

• 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Anihilacja_entropii: problem stanowia clickbaitowe tytuly. jak ktos interesuje sie grami to moze uznac wiekszosc jego filmow za interesujace. ale po wlaczeniu, szybko sie okazuje, ze film zostal ukradziony od innego tworcy, a on po prostu go oglada i komentuje.
do tego dochodza irytujacy glos, tonacja, maniera wypowiedzi no i wisienka na torcie jest po prostu jego osobowosc i stosunek do widzow.
  • Odpowiedz
@Anihilacja_entropii: gosc ma tez bande akolitow ktorzy nie dosc ze siedza sobie u niego na streamie to musza calemu swiatu glosic to co ich idol powiedzial. I dlatego zalewaja gownem sekcje komentarzy u innych tworcow czesto gdy wspomniany rumun narzekal na material ktory ogladal to w komentarzach pojawia sie banda zjebow ktorzy doslownie pisza to samo co ich guru powiedzial na wizji. Zeby daleko nie szukac to Quaz ktory omawia
  • Odpowiedz