Wpis z mikrobloga

#gielda

W-------m się grubo w CDR, ale boje się, że bariera dot. tworzenia gier mocno spada. Patrząc na SORA2, to za chwile coś podobnego zrobią dla gier i będą spadki w całej branże.

Co myślicie?
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pomaranczowa_malpa: CDR spoko jak kupiłeś w widełkach 75-150zł. Teraz osobiście trzymam się z daleka. Unreal 5 będzie przez sporo lat gównem. Ja obecnie mam OML (+53%), Drago (+38%), Farm51 (wiszę na 13złxD -47%). Tak że gaming to zabawa dla twardych nie miętkich.
  • Odpowiedz
@pomaranczowa_malpa: CDR jest spoko opcją, ale byłem tam długo i po prostu mam dość tego, co tam się o--------a i jaki tam jest akcjonariat. Zapewne jak kupisz teraz to zarobisz jeszcze do premiery wieśka. Ale ludzie łatwo zapominają co się działo po premierze Cybera i ilu tam ludzi wisiało albo realizowało ogromne straty. Wystarczy przełożenie premiery i możesz mieć chwilowy zjazd na CDR np. o 100zł. Gdybym miał kupować CDR,
  • Odpowiedz
@jason676: Mam tam obecnie prawie +60%, więc pewnie zrealizuję to pewnie szybciej na jakiejś górce, bo głupio nie wypłacić takiego zysku. Na razie jednak nic ostatecznie nie postanowiłem i spokojnie obserwuję sytuację.
  • Odpowiedz