Wpis z mikrobloga

@Gieremek: Politycy to cwaniaki, jak trzeba będzie to tak się podzielą na frakcje, że takie ancymonki jak ten znajdą swojego przedstawiciela (oczywiście z okołokonfederackiego środowiska).
  • Odpowiedz
@Gieremek: jakie to ma znaczenie że ktos cos napisze na wykopie. Tak jakby o wojnie, aborcji i o czymkolwiek były same merytoryczne treści xD
Problem jest juz dawno opisywany w mediach i omawiany przez ludzi. Mnóstwo osób zauważa problem z psami I sie na nie skarży. To wy psiarze żyjecie w bańce
  • Odpowiedz
@Wincyyyyj: Tak, zyje w bance cywilizacji lacinskiej. W bance, w ktorej chodniki nie sa zanieczyszczone, ludzie sa kulturalni i dbaja o swoje zwierzeta, a sejm przyjal ustawe lancuchowa.

A moze nie ja zyje w bance, tylko ty w patologi?
  • Odpowiedz
  • 4
jakie to ma znaczenie że ktos cos napisze na wykopie

@Wincyyyyj: zerknij na tag #nieruchomosci i ich faktyczną sprawczość na najwyższym poziomie politycznym. Sporo się od nich mogą antypsiarze nauczyć, od kultury wypowiedzi począwszy ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Gieremek: ostatnio ktoś na grupie w bloku narzekał na brak kultury psów, bo są rozkopane trawniki. I faktycznie, trawniki są poryte niesamowicie... przez dziki xD Typ miał na myśli buchtowiska, ale, że w życiu żadnego zwierzęcia poza filmami nie widział to stwierdził, że to musiały być psy xD
  • Odpowiedz
@Wincyyyyj: czlowieku, wyjasniam Cie podczas kazdego kontaktu, nie zostalo Ci nic innego nic obrazanie. Ostatnio triumfalnie oglosiles, ze zaorales mnie w watku, w ktorym sie nawet nie wypowiedzialem xD

Wracaj do swojej banki pelnej gowna, szczekow i niemilych ludzi
  • Odpowiedz
@Casuel: to chyba masz ciekawą definicję wyjaśniania kogoś xD kompromitujesz się w każdej rozmowie a na koniec reagujesz agresją co jest u was typowe. A jak sugerujesz ze jestem ruskim trollem to nie pozostaje mi nic innego jak nazwać cie pajacem który jest na tagu od 5 minut
  • Odpowiedz
@Wincyyyyj: ja reaguje agresja? Przeciez ja z Ciebie nieustannie kpie. Jestes smieszny, bawisz mnie od momemtu, gdy wrzuciles na czarno po pierwszej dyskusji
  • Odpowiedz
To wy psiarze żyjecie w bańce

@theOstry: banke trzeba przekluc tak, ze psiarze skoncza z codziennymi mandatami za ujadanie psow i brak zmopowania i odkazenia resztek gowna z chodnika
  • Odpowiedz