Aktywne Wpisy

maybe +40
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
Pobierz
KjatanSveisson +29
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Problem jest juz dawno opisywany w mediach i omawiany przez ludzi. Mnóstwo osób zauważa problem z psami I sie na nie skarży. To wy psiarze żyjecie w bańce
@Gieremek: jebłem srogo xDDD
A moze nie ja zyje w bance, tylko ty w patologi?
@Wincyyyyj: zerknij na tag #nieruchomosci i ich faktyczną sprawczość na najwyższym poziomie politycznym. Sporo się od nich mogą antypsiarze nauczyć, od kultury wypowiedzi począwszy ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Jak Ci sie kraj nie podoba, to do wschodniej granicy masz blisko, zapraszam
Wracaj do swojej banki pelnej gowna, szczekow i niemilych ludzi
@Wincyyyyj: kultury chamie, albo przynajmniej przestań nieudolnie udawać merytorycznego
@slawek887: a ty mieszkasz ze stara i jestes ulubionym wnuczkiem swojej babci xD zalosny czlowiek xD
@theOstry: banke trzeba przekluc tak, ze psiarze skoncza z codziennymi mandatami za ujadanie psow i brak zmopowania i odkazenia resztek gowna z chodnika
źródło: 1000001830
Pobierz