Wpis z mikrobloga

#mecz Można krytykować styl ale nie był to łatwy rywal. Holandia też sie męczyła. Jak dla mnie ok. Za Probierza nie wiem czy by to wygrali xd Może nie jest idealnie ale jest normalnie.
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gruboklates: za łysego była szansa na kompromitację dosłownie z każdym. Z mojej perspektywy, bardziej zerkającego niż oglądającego, spokojny mecz pod kontrolą. Brakuje jakości w ostatnim podaniu, a jak już dojdzie do niego, to i wykończenia, ale zdecydowanie jest perspektywa na to, że i te aspekt gry będą wyglądać lepiej na kolejnych zgrupowaniach.
  • Odpowiedz
@KebabZostrymSosem: przyjdzie po kontuzji Zalewski, zaraz będzie wchodził do druzyny Pietuszewski, jeszcze niech znajdzie się jakiś kozak na środek dla Zielińskiego, i mamy przód ofensywnych zawodników do klepki z doświadczonym Lewym, bez żadnych drewnianych Sliszy czy Piotrowskich.
  • Odpowiedz
@Gruboklates: przypomnij sobie, jak wyglądał mecz z Litwą w Warszawie, mecz z Finlandią w Helsinkach czy z Maltą za Probierza, dziś by przegrali. Za selekcjonera Urbana nie jest rewelacyjnie, gramy średnio, ale jest normalnie, jest oczyszczona atmosfera, jest jakikolwiek plan, zamysł na kadrę + żelazna podstawowa, powoli zgrywająca się 11 meczowa ( teraz szukanie jest bardziej, realnych i sensownych rezerwowych ).
  • Odpowiedz
@Zi3L0nk4:Nadal nie potrafię zrozumieć jak to możliwe, że nasi grając w miare przyzwoitych kluach zawsze na meczu kadry popełniają podstawowe błedy. No Cash wybija do środka, Piotrowski kopie się po czole, Drągowski wywala w auty. I to w każdym meczu ktoś odwala coś głupiego tak jak nikola na euro wybijał do środka pod holendrów to pare meczów później zrobił to samo. Ja rozumiem że jakis debiutant, słaby zawodnik mógłby popełnić
  • Odpowiedz